Välj kartsajt: restauranger

Restaurang Artipelag

3.8 i "vägt snittbetyg" (2)

Artipelag är en unik internationell mötesplats där konstutställningar, nyskapande kulturella aktiviteter, arkitektur, musik, svensk design och god mat lever sida vid sida med den vackra skärgårdsmiljön. Artipelag är beläget på Hålludden som ligger på Värmdö, cirka 20 kilometer öster om Stockholm.

Adress: Artipelagstigen 1, Hålludden - Värmdö, 13440 Gustavsberg
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Bra resturang om man vill ta en fin promenad innan för det ligger en bit bort. Kanske inte ett ställe man åker till för att äta mat utan mer om man är där på någon utställning eller vill ta en skogpromenad innan (det är flera fina leder dit). Bra mat och trevlig personal men mycket folk. Tips: pokebowlen var god!

  0 0 2019-09-30 kl. 13:08
 • Betyg: 5En väldigt bra restaurangupplevelse! Lokalen är läcker med högt i tak och vacker rogivande panoramautsikt över fjärden och skogen. Vi testade Kungsflundra samt Kalvrostbiffsalladen och bägge rätterna var delikata. Brödkogen var väl tilltagen och otroligt läcker. Huvudrätterna kostar mellan 160-210 kr vilket jag upplevde som väldigt prisvärt. Vissa av för- och efterrätterna serveras i ´burkar´ - ett ganska kul tilltag. Kan också rekommendera de alkoholfria drinkarna. Personalen var trevlig, diskret och alldeles lagom familjär. På det hela taget kändes det enormt proffsigt.Vy mot baren. Kalvrostbiffsallad med primörer. Brödkorgen.

  0 0 2013-07-14 kl. 17:53
 • Betyg: 5Som kräsna restaurangbesökare så överträffade Baggen våra förväntningar. Varmt välkomnande med ett bord nära den öppna spisen, proffsiga kockar med hög klass på maten och råvarorna samt en service som hela tiden följde med under kvällen. Hit kommer vi garanterat igen hälsningar Anne och Jonas

  0 0 2013-01-26 kl. 20:46
 • Betyg: 1Besöket började illa med usel hantering för att få bord trots att det fanns plats. Väl placerade utomhus fick vi 2 vänta och vänta tills jag sade till ´på allvar´. Beställde då dryck och mat på en gång. Ny evig väntetid och maten kommer in utan dryck. Hade beställt en öl innan maten och ett glas vin. En rätt är felaktig så båda tas ut. Får i mig ölen och mat kommer igen. Hyggligt god förrätt men extremt liten portion. Huvudrätten kommer efter ny väntan och maten igen OK men liten portion. Detta var inte varken prisvärt eller trevligt.

  0 1 2012-09-07 kl. 10:29