Välj kartsajt: restauranger

Lodgebaren

2.0 i "vägt snittbetyg" (2)

Kom in till Lodgebaren - här kan du få en cappucino, en drink före middagen eller bara en kall öl. Här hittar du också Sälens längsta soffa = garanterad avkoppling för riktiga livsnjutare! Showstars en gång i veckan för alla barn - se kalender för datum! Medan mamma och pappa tar en stund för sig själva får ungarna klä om till stjärnor och träna med våra -artister. När de har tränat en stund är mamma och pappa välkomna tillbaks för att se på show!

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Lindvallen, 78067 Sälen
Tel: 028044300
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Kajsas Fisk - inte prisvärt
    Moule fritte drygt 200kr- mer än hälften av musslorna hade inte öppnat sig.
    Torsk med potatisbakelse 249kr - potatis kokt i en massa grönt som var kvar istället för potatisbakelse, serverat utan kommentar eller prissänkning.

    0 0 2021-12-26 kl. 04:12
  • Betyg: 1VARNING för Lodgebaren och pizzorna. En av våra pizzor kom in utan ”innehåll”; på direkt fråga svarade personalen att ”ingredienserna tagit slut”. Varför serverar man pizzan då? En annan av pizzorna hade svarta hårstrån! Usch!... (kaffekopp som kompensation - inte ok). Visserligen fanns också en skylt i baren att den var kontantfri; men det vittnar samtidigt om ett bristande kundfokus. Kunden är till för baren och inte tvärt om. Gå inte hit.

    0 0 2018-11-02 kl. 15:57

De som går hit besöker även:

   Toppstugan Snögu...
832 meter bort
   London Pub Resta...
Stockholm