Välj kartsajt: restauranger

Occo Restaurant

2.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Med en internationell prägel på så väl köket som inredningen och uteserveringen vill Stockholmskrögaren Elias Karroum (Beirut Café), Göteborgskrögaren Joseph Shirazi (UBA och Bliss) samt Malmöprofilerna Bengt Hansson (Glasklart och Mello Yello) och Meysam Javan (tidigare Öresundsgruppen och Tunneln) erbjuda en naturlig plats att umgås både innan, under och efter middagen.

Adress: Drottningtorget 6, 21125 Malmö
Tel: 040-220717
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Smått arrogant möte vid dörren. Alldeles för dyrt med tanke på vad som serveras!!! Kostar inget att göra och det billigaste man kan köpa i matväg är 329kr!!!!!! Besviken.

    0 0 2015-03-14 kl. 03:50
  • Betyg: 1OBS boka inte catering från Occo! Vi gjorde det och blev jättebesvikna. Maten levererades för sent och leveransen hanterades väldigt rörigt. Det värsta var att det var alldeles för lite mat så våra gäster fick gå hungriga! Det kändes väldigt pinsamt när vi betalat ett ganska saftigt pris per portion till en stor fest. Sen kom de med nya krav på oss som kunder i efterhand och bemötte oss väldigt otrevligt. VI ångrar stort att vi caterade från dem till vårt bröllop.

    0 0 2014-12-04 kl. 13:27
  • Betyg: 3Restaurang med ambition att vara ett ´fine dining´-ställe. Första intrycket var jättefint, ett personligt och generöst tilltal. Undvek vatten à 40 kr flaskan genom att dricka öl. Vad maten beträffar fanns det tre menyer, jag och mitt sällskap valde den (lakto-) vegetariska. Förutom kronärtskockan vi fick dela på kom alla rätterna på en gång, där temat ´citron´ tycktes gå som en röd tråd genom alla faten. Det måste finnas andra smaker i Libanon... Efter servering var det ingen som ägnade oss en blick, därför upplevdes den rutinmässigt handskrivna lappen häftad vid kvittot mest som en gimmick.

    0 0 2014-06-13 kl. 21:28

De som går hit besöker även:

   Bellinis
555 meter bort
   Yard Restaurang,...
863 meter bort
   Strandhuset Rest...
6600 meter bort
   Bastard
842 meter bort
   Vapiano
353 meter bort
   S:t Markus Vinkä...
775 meter bort