Välj kartsajt: restauranger

Turistgården på Ven

3.7 i "vägt snittbetyg" (2)

Mitt på den vackra ön Ven i Öresund ligger Turistgården. Nära till bad, nära till golfbanan, nära till naturen och granne med Tycho Brahe minnena. I restaurangen - som har fullständiga rättigheter - tillagas mat med det bästa av vad ön har att erbjuda i råvaror. Från husmanskosten till den Ven-inspirerade a la carte menyn. I de bekvämt inredda rummen får du en sedan en skön natts sömn efter en härlig dag på pärlan i Öresund.

Adress: Landsvägen 193, 26013 Sankt Ibb
Tel: 0418-72126
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Maten är värd 4 stjärnor. Hade den varit lite varmare hade det blivit 5. Mottagandet och servicen höll däremot inte samma standard. De två servitriserna visade ointresse från mottagande till service och betalning. Inte ens ett ´Välkommrn tillbaka´ fick vi. Under all kritik.

    1 0 2015-08-14 kl. 16:50
  • Betyg: 5Tack för en härligkväll med Räkfrossa. Mycket goda räkor med tillbehör, god service, Nilla Nilsen som underhöll oss och ett härligt sällskap. En ljummen kväll på balkongen :)Nilla Nilsen Turistgården i Vinterskrud Blomsterhörnan finns i källaren Mingel Baren är öppen Musikunderhållning minst 3 dagar i veckan på sommaren Lekplats för barnen så vi föräldrar fick sitta i lugn och ro Restaurang Turistgården har god mat och musik underhållning

    0 0 2013-08-09 kl. 08:58