Välj kartsajt: restauranger
Bild från Gamlegårds Lada

Gamlegårds Lada

4.0 i "vägt snittbetyg" (1)

Om du ska bo på Hven med barn eller hundar eller vill ha det lugnt och skönt i avkopplande miljö, så bo på Gamlegård. Här finns fina stugor, pool till människor och pool för hundar, stora grönområden. Djur i hagen att titta på, om man är sällskap så finns det möjlighet att boka 3-kamp och 5-kamp. Fotbollsgolfen finns utan för dörren. Om vädret är tråkigt kan man spela pingis, kasta pil och fika i Ladan. Givetvis kan man äta där också.... allt från Lavasten-mat till köttbullar. Väljer du en kväll när där är Liveband så får du äkta logdans. Det går så klart även med stora sällskap, här finns gott om plats. Traktorsläpen finns på gården och tar dig runt ön om du bokar.

Adress: Nämndemansväg 37, 26013 Sankt Ibb
Tel: 0706706701
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5I dag har vi varit på Gamlegård, efter att spelat fotbollsgolf badade vi i poolen. Sedan åt vi på Lavastenar och barnen åt Pommes och köttbullar i Ladan.
    Efteråt köpte vi vars en glass och strövade runt och tittade på djuren i hägnet. Tack för en trevlig dag:)
    Där finna härliga små stugor att bo i .
    Gamlegårds pool och Vollyboll plan Stugorna som man kan hyra Receptionen och bar i Ladan Vid infarten  fotbollsgolfen i bakgrunden Hundpool för boende husdjur Servering Inne i Ladan

    0 0 2013-07-30 kl. 17:50