Välj kartsajt: restauranger

19Hundra Restaurang och Cocktailbar

4.3 i "vägt snittbetyg" (2)

Tacos, lunch, after work, klassisk cocktailbar, Erbjuder rätter där den sydamerikanska matkulturen står i centrum. Alla rätter är lagade från grunden, med råvaror från noggrant utvalda producenter.

Adress: Storgatan 57, 26235 Ängelholm
Tel: 0431-19099
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5En lite mindre restaurang med mysig stämning och trevlig servitör. Riktigt god mat. Bra råvaror där man kunde komponera sin egen varmrätt med valfritt kött och tillbehör. Servitören var kunnig och kunde rekommendera vad som passade till. Lätt värt ett besök till!

    1 0 2015-03-30 kl. 18:57
  • Betyg: 5Besökte en måndag. Skeptisk först - trodde det var en klassisk sportsbar med allt vad det innebär i matväg. Men - jag hade fel. Bra service och atmosfär. Maten är riktigt riktigt bra. Sällskapet åt dels kyckling med glace, klyftpotatis och bearnaisesås och dels entrecote med rub, pommes och mojo rojo. Kycklingen är närproducerad, pommes och klyftpotatis inga hastjobb och köttet perfekt tillagat. Allt känns som det är gjort med kärlek och omsorg från scratch av en kock med yrkesstolthet - till och med bearnaiseåsen var handgjord - stort plus!
    Kommer definitivt att gå dit igen!

    1 0 2014-04-01 kl. 08:56