Välj kartsajt: restauranger

Restaurang Toppstugan

4.0 i "vägt snittbetyg" (1)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Svenskt kök. Underbar utsikt, vacker miljö. Vita dukar kristall och blankt silver.

Adress: Stenhammar121, Vårdkasen, 87165 Härnösand
Tel: 0611-555666
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Riktigt bra mat, kunnig personal och en fantastisk utsikt över Härnösand med omnejd! Ni har verkligen fått till en riktigt bra stämning och känsla inne i resturangen.

    0 1 2015-07-24 kl. 10:13
  • Betyg: 5Jag var på Toppstugan nu i lördags och var glatt överraskad av det fantastiska läge den hade. Restauranten är belägen vid toppen av Vårdkasberget och utsikten är fantastisk över Härnösand. Jag och min flickvän tassade långsamt fram i snön för att njuta av tystnaden, de snötäckta träden och de tända ljusen för att snart välkomnas av en man i kockhatt när vi steg in i värmen. Inredningen är mysig med öppen spis, en liten bar samt ett 20-tal bord. Vi beställde hjortsteksracks med vinsås och härligt ugnsbakad potatis. Jättegott! En av mina bästa matupplevelser helt klart! Glöm inte utsiktstornet!

    0 0 2014-02-10 kl. 07:54

De som går hit besöker även:

   Mormor Hilma Caf...
2688 meter bort