Välj kartsajt: restauranger

Olssons Kök

4.3 i snittbetyg (5)

Under ledning av krögaren Daniel Kidder erbjuds vällagad husmanskost med modern touche i en stilrent ljus skandinavisk atmosfär. Olssons kök bjuder på lunchbuffé i bistron, eller affärslunch som kan avnjutas ostört i en separat avdelning. Förutom detta har Olssons Kök även café, take-away och nyutrustad vinkällare, events, catering och möjlighet att abonnera.

Adress: Marknadsvägen 6, 12044 Johanneshov
Tel: 08-7168035
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Olssons kök har blivit kinabuffé.. Blev rätt förvånad när jag insåg att de hade bytt ägare, och gjort kinalunch av stället... /f

  1 2 2018-09-05 kl. 08:45
 • Betyg: 4Riktigt bra lunchbuffé med mycket att välja på. Försökte testa alla rätter (men blev så mätt att jag fick ge upp en rätt kort) och nästan alla var riktigt bra.
  Det är inte helt enkelt att hitta dit, iaf inte med cykel, men maten är helt klart värd att irra omkring lite för.

  1 0 2016-08-23 kl. 11:53
 • Betyg: 5Olsson har flyttat till Marknadsvägen 6, några hundra meter från tidigare adressen på Grosshandlarvägen. Fortfarande hålller maten hög klass. Torsken och fisksoppan var fantastiskt god. Det är inte lika många rätter som på förra adressen och lokalen är något enklare men den fortsätter att vara ett säkert kort för oss.Interiör Purjolöksfylld flundra med vitvinssås

  1 0 2015-11-21 kl. 16:54
 • Betyg: 5Daniel Kidder m personal gör allt för den matglade gästen.
  I dag började vi med en utomordentligt god Sparris soppa!! fortsatte med Fiskgratäng m räkor, morrötter och spenat för att avsluta med Kyckling Mignon della donna tillsammans med blandad sallad från buffén! En lång lunch! Som alltid högsta klass!

  1 1 2015-02-17 kl. 14:58
 • Betyg: 5En fantastisk lunchbuffe med bra kvalie- smakar alltid riktigt hemlagat och fräscht. Man kan smaka på alla varmrätter plus sort salladsbord och en härlig soppa varje dag. Drycker , kaffe och kaka eller glass ingår också. Ofta mycket folk från Partihallarna som äter lunch där och ´hantverkarna´ som åker långväga för att äta tillsammans där. Min personliga favorit.
  Madeleine

  1 0 2013-10-09 kl. 11:28

De som går hit besöker även:

   Märtas krog och ...
Stockholm
   Årsta Deli
Stockholm
   Årsta Värdshus
Stockholm
   WKB Marieberg
Stockholm
   Wong Kee
Stockholm
   The King of Thai
Stockholm