Välj kartsajt: restauranger

Garden Bistro Sundbyberg

2.8 i "vägt snittbetyg" (2)

Detta café/restaurang ligger i den nybyggda Signalfabriken i Sundbyberg. Här serveras lunchbuffé, kakbuffé med hembakade kakor, smörgåsar gjorda på surdegsbröd, med mer. Trädgårdsinspirerad mat lagas från grunden. Delibutik ligger i samma lokal med diverse presentförpackningar och annat.

Adress: Bangatan 5, Signalfabriken, 17267 Sundbyberg
Tel: 08-208896
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Mycket dålig upplevelse! Kikade in för kaffe och biskvi (som ska vara färska hembakade osv). Biskvin under all kritik; gammal och snustorr! När jag påpekar det snällt till tjejen i kassan (som verkade vara ägaren/chefen/ansvarig) svarar hon ´jaha, vi fick dom från bageriet idag -jag får kolla upp det med bageriet´ och sedan vänder på blicken för att markera att samtalet är avslutat. Jag orkade inte tjafsa emot utan gick därifrån.
    Inte nog dålig mat utan mycket dåligt bemötande! Aldrig mer!!

    0 0 2017-02-10 kl. 10:00
  • Betyg: 3Vi upptäckte denna restaurang av en tillfällighet inom nybyggda Signalfabriken i Sundbyberg. Trivselfaktorn här är högsta möjliga med smidesmöbler -lusthus och gröna växter. (5 stjärnor) Med maten är däremot litet blandat. Lindströmaren får 4 stjärnor medan fisk- och skaldjursgrytan inte får godkänt. Vinägern som skulle varit i fiskgrytan hade däremot hamnat i salladen som var för sur. Hemligheten med att göra en bra fiskgryta är: Häll i spadet från Felix saltgurka och tärna ev några gurkor i grytan. I spadet finns syra och ingredienser som gör susen med fisken.Slutomdöme tre stjärnor.Exteriör Interiör Järnsmideslusthus

    0 0 2014-07-15 kl. 16:36