Välj kartsajt: restauranger

Vi går till Marie

3.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Familjeägd, personlig restaurang med fullständiga rättigheter. Stor uteservering i olika nivåer. Pizza, pasta, älghamburgare, vilt, långkok och ett flertal förrätter. Passar för både små och stora sällskap.g.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Konstgjutarvägen 20, 12144 Johanneshov
Tel: 08-51819988
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5En pärla I Globen området. Det händer saker här, nya saker för varje gång jag kommer, nu ca 35 sittplatser i rottingfåtöljer, utbyggd uteservering på bergsknalle. Fler saker är på gång, maten är alltid vällagad och ölen behandlas med respekt och utomhus bar när det är arrangemang i området. Baren utvecklas och drinkmeny är på gång.

  0 0 2019-05-18 kl. 16:06
 • Betyg: 5Personlig, familjärt ställe med stor kuperad uteservering med inriktning på svensk mat med lite twist. Ett skönt dryckeshål & matställe med schysst musik både ute och inne. Närvarande ägare och avslappnad atmosfär.

  0 0 2018-09-18 kl. 07:49
 • Betyg: 1Gå inte hit, varning!

  Fick själv ta bort tallrikar, glas och skräp från tidigare gäster. Fick be om en disktrasa x flera för att rengöra bordet! Pastan i lasagnen var överkokt (!) övertäckt med tomatkross på burk! Fick själv jaga salt och peppar. Ersättningsrätten kom att bli helt smaklösa köttbullar med vattnig mos! Det var också lite knepigt att ta sig in på toaletten eftersom de hade placerat ett bord precis vid dörren!
  Förklaringen gällande lasagnen var att de själva inte gjort den utan beställt den från annan leverantör. Därför kunde de ej ta ansvar.
  Gå ej dit!

  0 0 2016-11-02 kl. 10:50