Välj kartsajt: restauranger

Sushibar Masahiro

3.0 i snittbetyg (6)

Sushibar Masahiro serverar sushi och andra japanska och asiatiska rätter såsom yakiniku, bento och dumplings. De har även vegetarisk sushi för vegetarianer, veganer och även för gravida sushi entusiaster. Dessutom finns ett brett utbud av japanska och asiatiska ölsorter, sushivin och saké.

Detta ställe kan även recenseras på Sushikartan.
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 1Känns som om de värmer halvfabrikat när en beställer typ yakiniku. De står bakom en gardin och en hör hur mikron går igång/av.

  Fick okokt ris i min sushi, som inte heller smakade något. Väldigt dåligt att de ens kan servera någon OKOKT ris. Hur svårt kan det vara?

  Det är inte heller mysigt att vara där. Alltid folktomt i jämförelse med andra sushiställen i området. Känns som att allt är förbeställt, inget som skärs upp på beställning.

  Gå inte hit. Stå hellre i kö på något närliggande ställe.

  0 0 2017-10-20 kl. 10:13
 • Betyg: 5Väldigt god sushi. Mycket bättre än svenska sushiköket på samma gata. Har bott här i 9år och vet vad jag pratar om. Testa :)

  0 1 2017-01-07 kl. 15:06
 • Betyg: 5Mycket god yakiniku, mycket goda dumplings och sällsynt trevlig och tillmötesgående personal. Rekommenderas.

  1 3 2015-05-20 kl. 23:31
 • Betyg: 1Varning! Här köpte vi den sämsta sushin vi någonsin ätit! En familjesushi 30 bitar. Ingen wasabi!, stora lösa bitar som faller isär, mängder med majonnäs spritsad över den så kallade makin, Ingen vinägersmak på riset över huvud taget. Fiskbitar och avocado torra och smaklösa. Till familjesushin fick vi två(!)par pinnar...Hellre en och en halv timmes väntetid på sushiköket än detta gräsliga ställe.

  4 3 2015-02-14 kl. 18:04