Välj kartsajt: restauranger

Norrtorps Golfrestaurang

3.0 i "vägt snittbetyg" (2)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Restaurang Norrtorp ligger beläget vid Flens golfbana och är öppen för vanliga allmänheten likväl som klubbmedlemmar. De tillhandahåller lunch, catering, à la carte, fika samt även mindre konferenser och skräddarsydda middagar. Lunchtid erbjuds dagens kött eller fisk, samt veckans pasta och vegetariska. Deras à la carte består av olika förrätter, varmrätter och desserter. Restaurangen har 50 platser inomhus och 50 platser på sin uteservering.

Adress: Norrtorp, 64293
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 2Nya ägare och tyvärr sämre än förut. Dussinrätter, ingen finess och man uppdaterar inte lunchmenyn på nätet. Här finns utrymme för förbättringar, jag ska besöka stället några gånger till innan jag helt bestämmer om det duger eller ej.
    Två nya besök och vid båda tillfällena var laxen ersatt med sej! Det är bara att lära sig fixa mat så det räcker under hela lunchen!

    0 0 2016-05-23 kl. 15:49
  • Betyg: 1Bränd potatis och bränd torr köttfärsbiff. Till silltallriken var den kokta potatisen överkokt och ägget torrt. Vi hade sådana förhoppningar då de förra ägarna serverade jättegoda luncher. Stjärnan står för salladsbordet. Nej dit åker vi inte mer!!!!

    0 0 2016-07-11 kl. 14:09