Välj kartsajt: restauranger

Lagan Restaurang

3.3 i "vägt snittbetyg" (3)

Indisk restaurang på Folkungagatan som erbjuder genuin indisk husmanskost

Adress: Folkungagatan 140, 11630 Stockholm
Tel: 08-6436616
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 1Här marknadsför man sig på appen ´Lets Deal´ som ett förstklassigt lunchbuffé ställe, när buffén i själva verket ser ut som något taget från ett sunkigt kvarterskrog i Sydamerika. Utöver det så blir han i kassan irriterad på mig då jag inte ville ha läsk och bröd då det inte ingick i priset. Inte nog med det så lyckas dom inte ha deras fjuttiga 5 rätters buffé fylld till sina ynkliga 7 kunder... Keff service, otrevlig personal, maten på gränsen till underkänd.

  0 0 2015-04-14 kl. 14:51
 • Betyg: 1Köpte två-rätters via Let's deal. Rekommenderas ej, även om du tjänar då det. Otrevlig personal med rätt så dåligt bemötande.
  ´Glömde bor´ flera rätter vi hade beställt och man fick påminna, drickan kom efter varmrätten efter två uppmaningar och naan-bröden fick vi när vi skulle GÅ?! också efter flera uppmaningar.
  Utger sig för att ha fulla rättigheter men serverar inte vin eller starköl även fast det finns med i menyn. Måste förlorat tillståndet nyligen?
  Maten var medel, inget direkt att klaga på, smakade helt okej faktiskt.

  0 0 2015-02-15 kl. 10:33
 • Betyg: 4Det är rent och snyggt i denna nyöppnade restaurang. Och personalen är snabb som blixten. Av lunchbuffén är rätterna av kvalitet mellan 3 och 4. Rätterna saknar det lilla extra som t.ex. finns på Cardamom, India Lord eller Spice Garden. Men det blir en 4a p.g.a. de stora feta kakorna till kaffet.Interiör

  1 1 2015-02-05 kl. 18:33