Välj kartsajt: restauranger

Göteburgare Grill och Bar

2.8 i "vägt snittbetyg" (2)

Här kan du avnjuta populär lunch, utforska á la carte eller tag dig ett glas under något fartfyllt event.

Adress: Östra Hamngatan 3, 41110 GÖTEBORG
Tel: 031-225255
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Tog jättelång tid ca inan vi fick maten trots vi förbeställt mat. De som hade beställt pommes till sina hamburgare fick inte all sin mat samtidigt utan pommefritten fick de efter en ca 10 min efter de hade fått sina hamburgare. Lite pommes typ en tekopp likadant med dippsåserna var knappt någon dipp alls och dessutom fick man betala extra för pommes och dipp. Personal satt ute i restaurang delen och hade paus inför gästerna, inte ok. Hamburgaren var ok men inget jag skulle återvända för att äta igen

    2 3 2016-02-17 kl. 14:12
  • Betyg: 3Kluven. Det var full fart på uteserveringen, så med underbemanning blev det rejält stressigt för folket, även om viljan fanns där. Men, av levererade burgare var över hälften med felaktig stekgrad (olika tillbehör, så gick inte att rotera runt). Nu var hungern stor, så de flesta fick stanna kvar på bordet. Utskickade burgare blev bara hjälpligt bättre.

    Nu är det tämligen nyöppnat, och med bra påhittighet på burgarna, och med fint läge och med mestadels humana priser så hoppas jag på en betygsökning i framtiden.

    0 0 2015-06-24 kl. 18:58