Välj kartsajt: restauranger

Årsta Värdshus

2.9 i "vägt snittbetyg" (3)

Årsta Värdshus serverar lunch, a la carte och pizzor. Har öppet hela sommaren, kom och fånga solstrålarna på uteservering!

Detta ställe kan även recenseras på Pizzakartan.
Adress: Sandfjärdsgatan 14, 12057 Stockholm
Tel: 050863030
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Inget vegetariskt på lunchmenyn än sallad. Min pojkvän fick ta en vegetarisk pastarätt, men osten på den var pizzamix, alltså inte alls ost! Pastan var dock hemmagjord men allt annat var av mindre kvalitet. Mina champinjoner som skulle vara i min sås till pannbiffen visade sig vara burkchampisar inte alls vad jag förväntade mig av ett värdhus. Vi hade haft bättre vegetariskt alt. på en kebabkiosk än här och godare.

    0 2 2015-12-23 kl. 13:15
  • Betyg: 2Väldigt bra lunch och prisvärt. Dessvärre otrevlig personal. Vi har ätit lunch där men även middag på kvällen. Personalen har ingen servicekänsla. Vi och ett till sällskap var där på en lördag kl.17.00 tiden dvs ingen stressig situation trots det var servitrisen otrevlig och nästan besvärad över att det kom kunder dit för att äta. Ingen ´smaklig måltid´ fick vi och inte heller en fråga om maten smakade bra. När vi gick sa vi tack och hejdå och vi fick vi inget svar tillbaka. Jag möter trevligare personal bakom disken på en korvkiosk. Dem lever verkligen inte upp till namnet ´världshus´.Tråkigt

    0 2 2015-11-28 kl. 17:34
  • Betyg: 4Gott och prisvärt med lunchmeny. Husmanskost och andra goda klassiker. Bra service. Kvarterskrog som siktar högt med sitt namn (värdshus). Är populärt hos både tjänstemän och byggnadsarbetare! På kvällarna lite tråkigare med a la carte som höjer priset nämnvärt och med medelprispizzor, som gör det inte mera intressant. Skulle göra sig bra som fik/bageri på kvällen i stället, endast ett önskeläge. Värt att besökas! Speciellt på sommaren med uteplats!

    1 1 2015-09-05 kl. 08:57