Välj kartsajt: restauranger

Vigårda Avenyn

2.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Pub på Kungsportsavenyn 29 i Göteborg. Här kan du äta olika burgare eller fika. De serverar lunch och middag. Från baren serveras öl och drinkar.

Adress: Kungsportsavenyn 29, Göteborg
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 3Har gått förbi Vigårda i flera år och antagit att det var ett ekonomiföretag pga namnet. Av beskrivningen här att döma så måste dom renoverat och rebrandat sig för det var betydligt mer restaurangmiljö nu än pub.

    Upplägget känns som en lillasyster till Jureskogs vid Ullevi men inte lika gott. Hamburgarsmaken påminner om Tugg Burgers men godare än Tuggs ketchup- och senapsstinna smak.

    Överkomligt pris, trevlig personal, bra valfrihet och bra atmosfär i fina lokaler. Avfallsdisken kan dock förbättras då det staplas tallrikar under rusningstid varpå det känns enklast att lämna kvar på borden.

    0 0 2022-01-03 kl. 14:23
  • Betyg: 2Helt ok hb för priset,men pommesen hur tråkig som helst utan smak. bättre på vilken donken som helst.Bra att ungdomar får arbete för att gå vidares arbetslivet.

    0 0 2016-03-11 kl. 14:00
  • Betyg: 2Besvikelse. Maten var kanske snäppet högre än snabbmatskedjan på andra sidan gatan, men priset på tok för högt i förhållande.
    Överglorifierad Donken mao.

    0 0 2017-05-06 kl. 22:23