Välj kartsajt: restauranger

Eatery Social Skanstull

2.9 i "vägt snittbetyg" (2)

Eatery Social – mucho mas que una taqueria. Du praktiskt taget trillar in i Eatery Social när kommer in genom entrén på Clarion Hotel Stockholm i Skanstull. Här möts Syd- och Centralamerika med Södermalm när det traditionella mexikanska köket gifter sig med det moderna peruanska. Färska ingredienser tillagas med ovanliga kryddor och ett genuint hantverk. Med enkla råvaror skapas stora smakbilder och ett socialt sätt att äta. Menyn kompletteras med en brokig skara drycker från när och fjärran. Cocktails, öl och vin får sällskap av en unik samling Tequila och Mezcal. Den klassiska Margaritan är restaurangens signatur.

Adress: Ringvägen 98, 10460 Stockholm
Tel: 084621064
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Maten var mycket god, lagom stora portioner. Servicen stressig, tallrikarna rycktes nästan bort. Inga frågor hur det smakade. Det var mycket KALLT i lokalen, vi satt alla med ytterkläder på.

    0 0 2016-11-01 kl. 13:03
  • Betyg: 5Vi var ett sällskap som beställde olika rätter och smakade av varandra - allt var super! Personalen var mycket proffsiga och trevliga. Det enda som fattas är att man ska kunna ta med sig take away, så gott var det! Cevichén rekommenderas starkt.

    0 1 2016-07-28 kl. 12:13