Välj kartsajt: restauranger

56:ans Bar

4.3 i "vägt snittbetyg" (2)

Denna restaurang är inredd i 50-talstil och därtill anpassad utrustning. Stor uteservering på balkongnivå samt separat scen för uppträdande och evenemang. Ett ställe för bil och mc-entusiaster samt träffverksamhet med mer. Årstidsanpassade öppettider.

Adress: Storgatan 25, 59931 Ödeshög
Tel: 0144-10156
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Jätte bra restaurang med goda mat rätter och bra pris

    0 0 2018-11-16 kl. 10:34
  • Betyg: 5Att besöka 56:ans Bar, Kafè, Restaurang med Pub är en minnesvärd upplevelse av nostalgi från 50-talet i ny tappning.
    Målgruppen av besökare (motorfolk) trivs i denna miljö och samtidigt kunna njuta av en stor hamburgare av USA-modell gör inte saken sämre.
    Namnet 56:ans Bar har nära anknytning till bilmärket Chevrolet av samma årsmodell och detta ser man på flera ställen såväl ute som inomhus. Trevligt med kreativa företagare som satsar på nya friska idèer.
    Motorentusiaster på besök. Vad kan passa bättre än en klassisk gammal SJ-buss framför fasaden på R1. Vad kan passa bättre är Chevrolet 1956 tillsammans med denna neonskylt. Uteservering på våningsplan två ger lite extra go känsla. Inredningen är mestadel Röd&Vit från golv till tak. Bardisken är inte av vanlig traditionell stil  det andas 50-tal även här. Alla staket och räcken symboliserar bilmärket Chevrolet med sitt emblem. Baksidan på fastigheten har uteservering i tyst miljö från gatans trafik. Denna skylt påkallar uppmärksamhet till trafikanterna.

    1 0 2016-12-30 kl. 13:07