Välj kartsajt: restauranger

Restaurang och Café Lida Gård Flen

2.3 i "vägt snittbetyg" (3)

Här äter ni hembakt och hemlagat. Lagat och bakat från grunden. Använder svenska lokala och ekologiska råvaror. Måndag till fredag dagens lunch, dock ej under sommaren. Det finns en ala carte meny med Nötfärsbiffar, Sörmländsk herrgårdskyckling, Varmrökt lax, olika sallader, Nachotallrik, pajer, smörgåsar och bakverk. Har fullständiga rättigheter.

Adress: Lida gård Stenhammar, 64292 Flen
Tel: 070-4711289
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2God lunch, räksallad och räkpasta.
  Dock mycket små portioner, till ett alldeles för högt pris.

  0 0 2020-07-15 kl. 10:13
 • Betyg: 3Vackert läge och trevlig miljö. Positivt att maten är lagad från grunden av ekologiska och svenska råvaror.
  Negativt är att det inte finns ett salladsbord med lite bröd smör. Eftersom rätterna inte precis serveras i stora portioner, kan det vara en bra idé att servera lite bröd och sallad vid sidan om, för att alla gäster ska kunna äta sig mätta.

  0 0 2018-08-01 kl. 10:27
 • Betyg: 2Det skulle bli betydligt högre betyg om man inte var så nonchalant mot gäster. De har en facebooksida där alla negativa omdömen tas bort omedelbart. Med det prisläget förväntar man sig bättre både bemötande och mat - inget salladsbord eller särskilt mycket grönsaker till maten.Om man utlovar dessert och inte orkar stryka det från listan trots att det inte är fler än två besökare och erbjuder en vanlig småkaka till kaffet -´bättre än inget´, då har man inte förstått vad service vill säga.eget foto à la carte- menyn

  2 0 2017-02-17 kl. 12:17