Välj kartsajt: restauranger

Tyresö Slott - Bistro och Salonger

4.0 i "vägt snittbetyg" (4)

Välkommen till Tyresö Slott - Bistro och Salonger för att äta, möta vänner eller arbetskamrater. Slottet har en ekologisk profil i den västra flygeln med flera festsalar och salonger samt uteservering och terrasser. Kontakta för information om bröllop, fest eller konferens och glöm inte att besöka bistron. Öppettider och meny finns på www.tyresoslott.com

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Kyrkvägen 3, Tyresö Slott västra flygel, 13560 Tyresö
Tel: 08-7703451
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Detta är en bra restaurang i sin genre där man beställer mat, vin, öl vid kassan, betalar och går till ett bord med ett nummer och blir sedan serverad. Det är genuin svensk husmanskost och allt smakar bra. Stekt strömming, köttbullar, biff med lök kan varmt rekommenderas. Dom har ett bra sortiment med vin och öl.

  1 0 2015-07-26 kl. 12:55
 • Betyg: 5Bra restaurang med underbara omgivningar. Maten är ekologiskt inspirerad och menyn är lagom lång som bjuder på olika slags rätter. Trevliga dryckesalternativ finns det även med vinkällare och öl men även alkoholfria alternativ. Servicen de gånger jag ätit där har varit mycket bra. Någon gång har det varit lite trångt runt brunchbuffén.

  1 0 2014-08-24 kl. 20:46
 • Betyg: 5Brunchen är utmärkt. Och vilken skön miljö!

  3 0 2013-09-15 kl. 19:07
 • Betyg: 2Vällagad mat men det saknades mycket. Varma bordet alldeles för litet; saknade omletter, julkorv och lutfisk. Saknade även kex till osten, druvor, päron samt fikonmarmelad, hårt julbröd. Har ätit här många gånger och längtat till efterrättsbordet som nu var en droppe i havet.
  Det värsta var kylan, frös hela måltiden. Mycket ljus måste kunna värma lokalen något inte bara små värmeljus. Nu ville man bara äta fort och gå.

  1 2 2012-12-09 kl. 17:59

De som går hit besöker även:

   Indiska Köket i ...
4960 meter bort
   Södra Teatern, S...
Stockholm
   San Leandro Tapas
Stockholm
   Kvarnen
Stockholm