Välj kartsajt: restauranger

Kontoret Restaurang och Bar

4.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Kontoret är en sport och musikbar som ligger mitt i hjärtat av västkustens pärla, Strömstad. Här kan du avnjuta god mat och dryck samtidigt som vi visar sportevenemang på storbilds-TV. Vår affärsidé är att vi alltid ska vara tillgängliga. Detta uppnår vi genom att ha regelbundna öppettider, mellan 11 och 01 varje dag. Daniel med personal styr Kontoret med trivsamt tyranneri och milt våld med glimten i ögat. Oavsett om Du är sportfåne, gourmand eller bara gillar ett schysst barhäng så finns allt på plats. TV-utbudet är stort, och visar mer hockey än Jerry Springer. Valen är många men stället detsamma. Ta en lunch mitt i veckan, en After Work på fredagkväll med buffé och ett par öl, en god lördagsmiddag från den stora menyn eller kanske titta på trav på en söndag och vinna lill- eller storkovan. Det finns något för alla på Kontoret – och chansen är stor att välkomstfrasen lyder: ”What can I get you today Sir?”

Adress: Södra Hamngatan 2, 45230 Strömstad
Tel: 0526-10124
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Mitt stamställe till lunchen. Trevligare personal får du leta efter. Riklig salladsbuffé och gott kaffe till ett mycket rimligt pris. Vad kan du mer begära?

    0 0 2016-08-22 kl. 14:25
  • Betyg: 5Här har jag med kollegor ätit oss igenom matsedeln ett flertal gånger. Alltid samma trevliga bemötande och omhändertagande samt utsökta måltider vällagat och snyggt presenterat!

    0 2 2014-11-09 kl. 10:30
  • Betyg: 5Sportsbar med kanonmat. På luncherna kan man få en hel festmåltid för en billig peng. Även kvällstid är maten perfekt. Att tänka på är att det är en sportsbar så är man inte intresserad av sport kan det vara klokt att kolla upp så att de inte visar detta på storbild när man själv tänkt sig ha en mysig middag för två.

    0 0 2010-02-02 kl. 14:55

De som går hit besöker även:

   Heat
82 meter bort
   Koncept Café & R...
287 meter bort
   Restaurang Stran...
Nordkoster
   Malkolms Kök och...
Grebbestad
   Skaldjurscafeet
Havstenssund