Välj kartsajt: restauranger

Jospers Grill och Vinbar

2.9 i "vägt snittbetyg" (2)

Jospers Vin & Grill är ett koncept som bygger på en träkolsgrill som har revolutionerat marknaden i Spanien. Med denna grill levererar Jospers den bästa smaken av grillat från hela menyn av högsta kvalitet. Jospers grillar allt från sin meny - från förrätter, varmrätter och t o m desserter! Är du en vinälskare har Jospers Vinbar vad du letar efter. Här finns viner från hela världen på glas till bra priser.

Adress: Lilla Torg 3, Malmö
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Besöket blev en stor besvikelse för vårt sällskap på sex personer varav en vegetarian. Det fanns inga vegetariska rätter att uppbringa på hela restaurangen. Noll kreativitet från personal inklusive kök. Då vi redan fått in dryck o vi andra beställt så fick det bli rotchips (från påse) och stekta champinjoner som var på tillbehörslistan.
    När vi sedan fick in maten så kom det vegetariska champinjonerna med 10 minuters fördröjning. När vi påtalade detta hade vi ´tråkig attityd´ enligt personalen. Restaurang Jospers har mycket att jobba med för att kunna överleva i denna tuffa bransch.

    0 0 2017-11-20 kl. 09:24
  • Betyg: 4På Lilla torg i Malmö finna alla möjliga ställen och man vet ibland inte till vilken man går för man ser inga gränser mellan ställena. Trodde detta var en uteservering bland andra men ack så fel jag hade. Ett toppen ställe med utmärkt mat, ibland lite för hög ambition med vinet, kunnig personal och en härlig stämning, som man till stor det kan tacka personalen för, men den riktigt bra maten gör mycket till detta förstås. Rekommenderas!

    0 0 2014-06-27 kl. 21:27

De som går hit besöker även:

   Mello Yello Bar ...
361 meter bort
   Czechpoint
436 meter bort
   La Roche
427 meter bort
   Ristorante & Bar...
407 meter bort
   Per Albins Krog
3780 meter bort
   Buffén
1548 meter bort