Välj kartsajt: restauranger

Senaste aktiviteter på Restaurangkartan:

Visar:senaste recensionersenaste restaurang-bilder  

 • Betyg: 5Igår, kl 17:02, om Mikado Japansk RestaurangUnderbar mat som det känns att den är lagad med omsorg. Bra råvaror och härlig personal. Något dyr.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 16:49, om Pizzeria San RemoGivet Lerums bästa pizzeria utan minsta tvekan !!! Kanon personal o god miljö !! Rekommenderar varmt :)))) !!!

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 4I förrgår, kl 22:18, om Restaurang Perini Wine Champagne & FoodPerini serverar bra vällagade italienska och svenska klassiker. Alltid trevligt bemötande och jag rekommenderar dem starkt.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 21:28, om Restaurang PekingVad har hänt med den bästa kinarestaurangen. Uruselt. Scampi m pommes o sötsur sås. Scampin var bara små vanliga räkor pommes frites var kryddad med förmodligen grillkrydda som jag inte bett om, och den sötsura såsen var mer som gelé orsakad av majsmjöl och med lite vanlig vinäger . Alltså inte ens risvinäger. Vad har hänt med den förstklassiga mat som fanns här tidigare. Nu är det billiga råvaror som gäller. Tack o hej Djupt besviken.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 21:01, om Kök & Bar 67Ett av dom sämsta restauranger jag besökt
  Serveringspersonal som är total avsaknad splitvision
  Prioriterar goda vänner som får all uppmärksamhet
  1 timme väntetid på en räkmacka o hamburgare
  Kändes som fram med maten o ät
  Nä fy faan vilket lågvattenmärke.
  Hit återvänder jag ALDRIG!!!!!!!!!

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 2I förrgår, kl 16:42, om VäringgårdenHar fått fel ingredienser på pizzan flertalet gånger, annars god.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 3I förrgår, kl 07:54, om Sushi SunMåttligt imponerad. Varken de varma rätterna eller sushin når några speciella höjder. Som vilken söder-sushi-asiat som helst, dock några kronor dyrare.

  0 1 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 2I förrgår, kl 07:06, om Stockyard Burger JointGod mat. Sämst service och bemötande från personal.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 52018-01-18, kl 20:00, om Palmyra KebabDen bästa och mest prisvärda restaurangen i stan. Åk två (eller tre) och dela på en kebabtallrik. 60 kronor per person. Massor av fräsch sallad och såserna bara att pumpa på! Goda syrade grönsaker och massor av pfefferonis - bara att hugga in och rulla där ifrån. Deras ris är lätt det godaste i Sverige. Gult med kardemumma. Väldigt aromatiskt och väldoftande. Varning för kö vid populära tider - men det är priset man får betala för mycket & god mat för ´inga´ pengar.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 42018-01-18, kl 19:55, om Tabbouli Libanesisk Bar och KökBlev genast positivt överraskad av den mysiga stämningen. Lite jobbigt och rörigt med att beställa smårätter. Beställde dock en lammracks som var grym. Alla var nöjda och mätta i sällskapet och jag blev väldigt positivt överraskad. Vår personal var bra med bra koll på oss - överraskande bra koll! Mysigt och smakrikt.

  0 0 Från Restaurangkartan.se