Välj kartsajt: restauranger

Senaste aktiviteter på Restaurangkartan:

Visar:senaste recensionersenaste restaurang-bilder  

 • Betyg: 2Igår, kl 19:03, om Tilda´s KrogVille så gärna gilla Tildas men det är inte ok att enbart ha en vegetarisk rätt på menyn. Linguini som serveras med grönsaker. Jo jag fattar, men vilka...? Det visar sig att de också kan göra vegetarisk burgare men jag får ingen som helst information om vad den kan tänkas innehålla. Jag frågar om de serverar barnportioner men då är det enbart kötträtter. När jag tipsar om att dela en pastaportion på de två barnen verkar det funka, men det borde personalen kunnat komma på själv. Maten smakar helt ok, och rimliga priser, men som vegetarian är detta inte ett ställe att återbesöka. Trist...

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 2Igår, kl 17:07, om Ristorante AngelosTyvärr var maten vi fick av betydligt sämre kvalitet. 3 av 4 tapasrätter var väldigt torra och smaklösa. Kändes som de var tillagade dagen innan och endast uppvärmda. Vi fick även in en skaldjursrisotto där musslor ej öppnat sig (!!) samt väldigt överstekt hälleflundra. Så Tråkigt!!
  Vi var mindre nöjda med detta besök!!

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 16:24, om Bambu CityPersonalen på restaurangen är ohyfsad. Går runt och kollar vad folk har på sina tallrikar och gör kommentarer att barn får inte smaka från föräldrarnas tallrik. Under kvällen vi var där har de förutom oss kom fram till några andra bord och uppläxad människor att de får inte smaka mat från andra tallrikar i deras sällskap. De har ingen uppfattning om service och att människor kommit att slappna av och äta. Utöver detta får man betala för kran vatten.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 4Igår, kl 09:51, om Volvo City KolgrillVälkommet lunchalternativ för inom Volvosfären i Torslanda. Bra salladsbord, väl grillat, fina råvaror. Lite av ´bambastuk´ över lokal och inredning, men nog svårt att få det mer gemytligt.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 4Igår, kl 09:48, om GrillspettetXcellent goda grillspett

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 16:10, om Lilla NapoliGodaste pizzan!!! Äter inte vanlig pizza längre efter jag ätit deras supergoda pizzor. Mums!

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 4I förrgår, kl 05:25, om New Castle Inngod oxfiletoast med bearnaise. många ölmärken.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 05:00, om Vegabarentrevlig personal deras sambalburgare grymt .prizvärd. och bra val innan storhandling. på tex willys coop eller ngn annan butik i närheten

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 52017-01-19, kl 23:59, om OperakällarenUnderbar mat serverad av mkt trevlig personal i en fantastisk miljö.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 42017-01-19, kl 13:58, om Mill 16Absolut värt ett besök. God mat och stora portioner till dem som är riktigt hungriga. Trevlig personal.

  0 0 Från Restaurangkartan.se