Välj kartsajt: restauranger

Senaste aktiviteter på Restaurangkartan:

Visar:senaste recensionersenaste restaurang-bilder  

 • Betyg: 5Igår, kl 21:10, om Bbq HeavenMycket gott och prisvärt, jag kan absolut rekommendera det här stället. Lite sunkiga bord kanske, men det är ju va det är, de delar faktiskt lokalen med en hel hög andra matställen så man kan inte begära för mycket när det kommer till borden.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 2Igår, kl 15:05, om Restaurang KrokenServitrisen saötade notan. Råbiffen såg ut som en intorkad koblaja och smakade inget. Fick ingen potatis till den inkokta laxen. Bra personal i övrigt.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 12:39, om Kockans HörnaKanon bra lunchrestaurang. Smakrikt. Får högsta betyget av mig.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 2I förrgår, kl 06:15, om Salad och Sushi SvågertorpTrevligt att de bjöd på god misusoppa, men sushin var ärligt talat inte någon jättehitt, framförallt på grund av att riset var mycket smaklöst

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 32017-09-16, kl 16:17, om Farsta Wok och SushiPersonalen är ganska pinsam, stressade och svåra att tala med. Jag upplever mina besök här som väldigt hektiska.

  Lokalen är lagom halvmysig men menyn på tavlan nämner inte alla rätter och är jobbig att förstå.
  Priserna är ganska bra tills vidare, detta ska dock höjas nu har jag förstått.

  Sushin är helt okej, råvarorna verkar bra men de (beroende på personal) kan inte rulla ihop de korrekt och på senaste besöket la jag märke till att laxen hade oroväckande märken på den.
  Det mesta annat rekommenderas dock. Speciellt nudelwoken (som inte nämns på menyn) som ger mycket mat för pengarna.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 32017-09-16, kl 09:44, om Restaurang WangTypisk klassisk kinakrog. Men som sådan tillhör Wang toppskiktet.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 12017-09-15, kl 17:57, om Monroes Grill & KebabhouseBedrövligt dålig ´restaurang´. Kebabtallriken var fet, kall och trist. Pommesen som serverades till var stenhård och oätbar. Burgaren var också kall. Osten smälte inte ens. Såserna bara feta och smaklösa. Kaffet bryggdes i förrgår. Vi får vara glada att vi slapp magsjuka.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 52017-09-15, kl 01:17, om Malaysia Saté RestaurangStamrestaurang. Alltid vänligt bemötande, alltid god och väl tillagad mat då jag varit där. Autentisk Malaysisk mat, fås med olika sorters sambal - ibland riktigt stark. Underbara efterrätter.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 52017-09-15, kl 01:08, om Aberdeen China RestaurantHär har jag tillbringat fina kvällar. I synnerhet en där varken mitt sällskap eller jag ville gå. Personalen var väldigt tillmötesgående och erbjöd många verkligt goda extra rätter, desserter och drycker. Allt för att göra en bra afton ännu bättre. Suverän mat. Rekommenderas! -HGB

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 12017-09-14, kl 19:02, om RådhuskällarenHar varit där för att utnyttja en presentask från May Day men den kvällen fanns bara ´filéfrossa´ och det var ingen höjdare! Rödvinsåsen var från påsen,köttet ok men smaklös och dukar som täckte salladsbaren äckligt smutsigt,väggar var man sitter och mattor och möbler sliten! Kan inte fatta att folk säger att det är en fin restaurang! Vi går aldrig mer dit!

  0 0 Från Restaurangkartan.se