Välj kartsajt: restauranger

Senaste aktiviteter på Restaurangkartan:

Visar:senaste recensionersenaste restaurang-bilder  

 • Betyg: 1Igår, kl 19:31, om Restaurang Vivamus CaféUnder all kritik! Ofräscht... 0 Finess!!
  Obs! Värt att att notera vid kontantbetalning... Checka kvittot så att alla rätter är inslagna och inte endast med i totalsumman som presenteras muntligt. Fick vid kassan reda på vad allt skulle kosta, men när jag bad om och kollade kvittot, så saknades 2 av 3 huvudrätter. Ändå så var det alltså inräknade i mitt totalbelopp..... Tillfälligt misstag? Kanske, men aningen för utstuderat för att bara vara ett ´misstag´!

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 4Igår, kl 18:29, om ShinNoriBra service och kunnig personal. Mycket god sushi och fin sake.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 16:43, om Wärdshuset HjortenStannade ofta och åt på Hjorten förut, men nu har nya ägare tagit över och byggt om totalt invändigt. Den gamla charmigt folkhemskitschiga inredningen är borta och ersatt med smaklös pizzeriainredning med blinkande olikfärgat ljus i taket (!). Även maten har försämrats och blivit mer snabbmatsmässig.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 16:00, om Kalamata Grekisk KolgrillVi drack ett glas vin. Ingen service och när vi frågade om vinsorter fick vi inget svar. Vid betalning var notan dubblerad. Klart missnöjd.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 08:55, om Restaurang Bryggan, ÅlstenFrån att ha upplevt en trevlig middag på Ålstens Brygga helgen innan blev gårdagens middag en mardröm. Serveringspersonalen var så pass arrogant och otrevlig att vi kände oss besvikna och irriterade då vi gick. REKOMMENDERAS EJ! Personen på macken har dock alltid varit vänliga och hjälpsamma.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 4I förrgår, kl 20:05, om Jämtlands Indiska RestaurangÅt takeaway, bra service trots dålig svenska. God mat och riktigt stora portioner.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 12017-05-26, kl 20:28, om Astrids KökDen sämsta Ceasarsallad jag någonsin serverats. Hur man kan misslyckas med en så enkel rätt är svårt att förstå. Stressad personal gjorde saken inte bättre. Vi blev mer eĺler mindre utkastade trots att det fanns gott om platser att flytta oss till när den redan från början alltför korta sittiden gock ut.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 32017-05-26, kl 18:13, om China PalaceEn ok buffé till bra pris och trevlig personal.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 52017-05-26, kl 15:49, om Café St.ClairDet sägs att det finns något gott i allt ont. Känslan när man av en ren slump hittar en sådan pärla på grund av tågstrul är underbar. Ett litet ställe med underbar personal och härlig atmosfär. Jättegoda mackor.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 52017-05-25, kl 21:09, om Café St.ClairEn riktig pärla med trevlig personal och mycket god mat.

  0 0 Från Restaurangkartan.se