Välj kartsajt: restauranger

Senaste aktiviteter på Restaurangkartan:

Visar:senaste recensionersenaste restaurang-bilder  

 • Betyg: 5Idag, kl 19:34, om Pizzeria Verona FrölundaPizzagubbarna kan sina grejer. Kebaben är stor och rejäl med en massa gott i, inget fejkbröd utan riktiga grejer.
  Pizzaorna är helt klart bäst. Imorgon provar vi tacos

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5Idag, kl 19:31, om Pizzeria Verona FrölundaSjukt bra käk! Rekommenderas verkligen till alla pizzaälskare

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 3Idag, kl 18:38, om Restaurang StjärnanFrysta grönsaker? Tur nog hade jag med mig en nyinhandlad Majonästub som piffade upp vardagen

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 4Idag, kl 18:35, om Nya Ralfs PizzeriaHär åkte vi förbi när jag och Jimmy Moberg hade varit på vikingalajv i Karlskoga. Tog en standard Hawaii och Jimmy en calzone, vi nickade nöjt mot varandra och konstaterade att det har var en förbaskat bra pizza.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5Idag, kl 16:47, om Bistro BakgårdenMycket god Medelhavs grilltspett
  P/I/Jarl

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 4Idag, kl 15:58, om Alaturka Turkiskt Kök och BarRiktigt gott och väl kryddat utan att bli för starkt.Väl avvägda smaker med rikliga portioner.Saknar lite med utbud vad gäller öl.Smakligt!

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5Idag, kl 09:05, om Vigårda MalmöEn mycket pålitlig och jämn hamburgerrestaurant med sympatiska priser, stor fräschör och ett gäng bakom disken med stor servicekompetens. Självservering när den är som bäst. Fina desserter till humana priser. Utmärkt ölsortiment och groggar och cocktails.
  Månadens burgare är ofta innovativ och läcker. Fem poäng!

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 2Idag, kl 05:56, om Bagpiper´s InnEn personal som är mer intresserad av att språka med sina landsmän än att sköta sitt jobb. Ett typiskt ställe som av svenskar betygsätts högre än det är värt pga att det är ´nästan som i England´. Jag kan dock inte uttala mej om maten.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 3Idag, kl 05:46, om DovasBättre än sitt rykte - helt OK om man vill ta en billig flasköl och se på fotboll. Jag går hellre hit än till någon ´sportbar´. Personalen inte alls otrevlig enligt min erfarenhet. Skulle dock inte få för mej att äta här.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 4Idag, kl 05:35, om CarmenKanske inte lika bra som när Tony hade det, men jag går hellre hit än till nåt sk*tnödigt trendställe (eller Gröne Jägaren för den delen). Ett sunkhak med stil. Blandad publik, och ingen musik i baren.

  0 0 Från Restaurangkartan.se