Välj kartsajt: restauranger

Restaurang Saffin

4.0 i snittbetyg (12)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. En kurdisk restaurang. Adressen är registrerad på Enköpingsvägen 14, men restaurangen ligger i korsningen mellan Järva Skjutbaneväg och Fridensborsvägen inte långt från Ulriksdals station.

Adress: Enköpingsvägen 14, 17068 Solna
Tel: 08-6554340
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Enkelt ställe där man får rejält med fantastiskt tillagad mat!
    Du blir aldrig besviken!

    0 0 2014-03-14 kl. 15:42
  • Betyg: 3Maten består av olika (kurdiska enligt en annan recension?) grillrätter och det hela känns genuint med en kolgrillsdoft som ständigt vilar i omgivningen och det verkar vara många återkommande gäster. Stora portioner men tyvärr en tråkig lokal. Jag hade gärna kompletterat det grillade med röror och smårätter typ meze, och avhämtning på det hela hade lyft betyget.

    0 0 2013-07-29 kl. 17:45
  • Betyg: 3I denna restaurang serveras något så ovanligt som kurdisk mat. De flesta rätter består av lammkött som grillas. Till detta serveras pommes frites, ris eller sallad, Det ingår också soppa. Eftersom rätterna bara består av grillat kött går inte direkt att bedöma kökets matlagningskonst. Linssoppan vi fick var emellertid bara av genomsnittlig kvalitet. Dock får man mycket mat för en låg penning även efter lunchtiden. Lokalen är stor och rymlig.Exteriör Kassadisk Lokal Grillat lammspett

    1 1 2013-07-05 kl. 21:23

De som går hit besöker även:

   Pizzeria Tranan
Bromma
   Pizzeria Maestro
Stockholm
   Restaurang Löwen...
Stockholm
   BKH Café
Stockholm
   Hjerta
Stockholm
   Nem Nem Quan
Stockholm