Välj kartsajt: restauranger

Bosjökloster Café och Restaurang

2.0 i "vägt snittbetyg" (1)

Bosjöklosters Café och Restaurang ligger invid muren där Bosjökloster slotts drivshus tidigare var beläget, med utsikt över Ringsjön och Ruingården. De serverar lunch med dagens varmrätt och enklare rätter så som sallad och matiga mackor. De har även bakverk, glass och varma och kalla drycker. Caféet och restaurangen håller sommaröppet. De ordnar även julluncher i slottet vid jul samt har öppet övrig tid efter överenskommelse. Dessutom erbjuder de luncher, middagar, möten och dagskonferenser hela året.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Bosjökloster 111, Bosjökloster Slott, 24395 Höör
Tel: 041325048
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Vi var på denna resturang och skulle fira vårt 60 åriga bröllopsdag med våra två döttrar. Vid entrén sade dom att vi skulle betala 400 kr för dom hade utställningar. Märk väl jag hade nyopererat knä o kunde verkligen inte gå omkring. Vi förklarade att vi skulle äta middag och dricka lite vin till maten. Ingen utställning för oss.
    Mailade o ringde fru Bonde. Svaret. Kom inte hit om ni inte vill betala dom 400. Notan på rest. 2000 kr. Vi behöver alla intäkter för att gå runt. Ni kan gå på andra resturanger.
    Tack fru Bonde för att vänlighet. Med vänlig hälsning, Anita Kerwall,Gullarps Prästgård

    0 0 2023-06-26 kl. 12:32