Välj kartsajt: restauranger

Restaurang Luma Park

4.3 i snittbetyg (9)

Detta är en restaurang som ligger på Lumaparksvägen i Stockholm.

Adress: Lumaparksvägen 7, 12031 Stockholm
Tel: 08-55698900
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Fiskgratäng som skulle innehålla räkor och sparris. Inte en räka eller en enda sparris i blecket. Vilsekommet biträde som inte kollade.
    För ett par veckor sedan bruna bönor som bestod av en kall gröt av bruna bönor.
    En gång var det här en lunchrestaurang att rekommendera. Inte nu!!!

    0 0 2017-01-17 kl. 12:21
  • Betyg: 4Jag äter fisk, ibland kyckling men ej kött från ko/gris, och jag tycker maten är mycket god, varje dag! Fräscha råvaror! En mycket god och stor varierade salladsbuffé. En massa plus. Enda minus jag kan komma på är vissa grönsaker i salladsbuffén ibland är m ättika el är syrade men överlag kan man inte begära bättre lunchbuffé och för det priset. Jag är så glad att ni finns där

    0 0 2015-11-08 kl. 19:13
  • Betyg: 5Helt överraskande kom vi till en av Stockholms största restauranger Den har 225 sittplatser. Den fräscha lokalen har avdelningar där varje del har sin typ av bord. Det är luftigt och intressant. Salladsbordet är vackert anordnat med originella skålar och salladssorter. Fisken var utsökt och även potatisen. Flera såser och mängder av kryddor finns att välja på. Man kunde även välja olika typer av tallrikar och skålar för maten. Kaffe med havrekakor avnjuts i den lika rymliga kafeterian utanför restaurangen. Hit återkommer vi ofta.Entrén ser inte så rolig ut I denna del av restaurangen används röda stolar Fantastisk salladsbuffé Idag är det grillbuffé Kaffe i cafeterian

    0 0 2014-11-08 kl. 00:41
  • Betyg: 1Nu har jag testat denna restaurang för sista gången!
    Då jobbet ligger nära, har jag ätit här 5-6 gånger... Maten är okryddad och antingen rå eller bränd. Idag var det en genomäcklig soppa typ diskvatten med riven rå lök i... Smaklös fläskkarré som inte var färdigstekt, samt en fiskrätt med tärnad fisk i varav hälften fortfarande var genomskinliga = råa. TOTALT UNDERKÄNT!
    Salladsbuffén ser fräsch ut, så länge man inte smakar... underliga smakblandningar och otrevliga överraskningar (dagens: tjocka råa oskalade bitar palsternacka)!
    Älskar mat i vanliga fall - men det ska vara MAT, inte SKRÄP!

    1 2 2014-01-28 kl. 13:43
  • Betyg: 5De satsar på färre men bättre maträtter för lunch och det märks. Ett stort plus för deras salladsbuffe som ingår i lunchen.

    0 0 2013-12-23 kl. 00:02
  • Betyg: 5Jag blev imponerad fräscht och prisvärt (de har sänkt priset till 89 kronor). En mycket fräsch salladsbuffe med fint bröd, färskost och rört smör, och ett stort urval av oljor och dressingar (jag hade en utmärkt chiliolja på salladen). Varmrätterna får man ta själv också.

    Jag åt en mycket god sejrygg serverat med god potatis, smör, 64 graders ägg på separata fat. Det smakade förträffligt, och fisken var saftigt. Plus för att de hade extra riven färsk pepparot och smör separat (små roliga extrasaker). Enda minus är att de inte har småtallrikar till salladen.

    Kaffe och kolsyrat vatten ingår.

    0 0 2012-10-25 kl. 11:03
  • Betyg: 5God mat - trevlig personal - trevlig salladsbuffé. Klockrent!

    0 0 2012-02-06 kl. 10:04
  • Betyg: 5Dessa har fått en ny ägare och helt gjort om konceptet. Tidigare må det ha varit lite ´matbespisning´, men nu är det helt ombyggt och fixat. Personalen är också riktigt trevlig.

    ´LUMA Restaurang & Konferens´ erbjuder bl.a. högklassig lunch för 95 SEK och då får man även en ruskigt bra och spännande salladsbuffé att botanisera i med kombinationer framtagna av de kreativa kockarna.

    Man kan smaka mat tillagade på tre olika ´sätt´; hav, gård eller äng. Maten är mycket vällagad och smakrik och jag kan varmt rekommendera dem och de ligger på topp 3 av restaurangerna i hela Hammarby Sjöstad.
    Bilden tagen av en iPhone gör tyvärr inte maten rättvisa. Oerhört gott!

    0 0 2011-12-28 kl. 17:25
  • Betyg: 4Ja, va sjutton! En 4a ska den här ha för den har sin existentiella rättighet genom att vara snabb, funktionell och till 99% bra mat. Det finns alltid något som smakar smaskens är min erfarenhet. Minst 4 olika rätter att välja mellan, så NÅT ska väl en kräsmagad matgäst kunna hitta sin lunch.
    Dock inte för en person som går på diet, för det är alltid gott om fett och kolhydrater i maten. Inte heller gourmetlunch där man kan ha lugn affärslunch utan det är en matbespisningsatmosfär.
    Har man allt det i åtanken så är den värd en 4 i sin kategori!

    0 0 2010-10-18 kl. 11:15

De som går hit besöker även:

   Tabbouli Libanes...
2537 meter bort
   Texas Longhorn S...
289 meter bort
   Pizzeria Järla
Nacka
   Ytterjärna Resta...
Södertälje