Välj kartsajt: restauranger

Löttorps Bykrog

3.0 i snittbetyg (14)

Restaurang på Öland med Plankstek och Pizza som specialitet.

Detta ställe kan även recenseras på Pizzakartan.
Adress: Kåsörens Väg 1 , 38236 Löttorp
Tel: 0485-20071
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 2):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 1Nu har vi ätit här för allra sista gången. ´Fläskfilen´ i planksteken var så seg & snustorr att den faktiskt var omöjlig att tugga. Jag fick den utbytt men den var nästan lika illa och jag fick lämna det mesta. Serveringspersonalen berättade med en djup suck att de blir utskällda & får skit av köket om de klagar å en kunds vägnar & bad oss att själva säga ifrån när vi gick. Men istället för en ursäkt från ansvarig person så möttes jag av ett flin och kommentaren att jag är den första på 150 år. Ser dock att andra råkat ut för samma bemötande när de sagt ifrån. Rekommenderas EJ att äta här!!

    4 1 2014-09-27 kl. 19:32
  • Betyg: 1Den sämsta grekiska sallad jag någonsin ätit. Smaklös fetaost som mer liknade plast i konsistensen, torra äckliga oliver. En liten skål svinäcklig tzatziki. Normalt brukar man ju få en olja/vinägerdresing alternativt kunna mixa sin egen på bordet men köket menade på allvar att de inte hade någon olja/vinäger. När jag stod på mig fick jag en varm äcklig sörja att hälla på salladen, Fy fan!

    Om det gick att ge noll i betyg skulle jag göra det.

    0 1 2014-08-17 kl. 19:40
  • Betyg: 1Var nog den sämsta plankan jag någonsin ätit. Fryst färdigköpt fläskkött som var torrt som russin, tillsammans med pulvermos.. Dottern fick en barnpizza med pommes o sås, vilket dom tog 30 kr extra för!? Rekommenderas ej!

    1 2 2014-08-01 kl. 18:20
  • Betyg: 1Dåligt bemötande när vi fick toksalta pizzor alla tre i sällskapet. Vi blev bara ifrågasatta och ignorerades när vi erbjöd dem att smaka själva. Därefter hånlog de åt oss bakom ryggen (min dotter stod vid sidan och tittade). Ät någon annanstans. /Jesper

    1 1 2014-07-25 kl. 18:29

De som går hit besöker även:

   Kaknästornet
Stockholm
   Operakällaren
Stockholm
   Pizzeria Restaur...
Karlskrona