Välj kartsajt: restauranger

Senaste aktiviteter på Restaurangkartan:

Visar:senaste recensionersenaste restaurang-bilder  

 • Betyg: 2Idag, kl 12:25, om Restaurang LommabodarnaRiktigt dålig, liten, torr och bränd hamburgare med svartbränt bröd för en hundring. Synd på det fantastiska läget. Rekommenderar pizzan istället som var okej.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 16:51, om Restaurang Genuin Mat och VinVerkligen Genuin vällagad mat med bra vin och ölutbud.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 15:35, om StekpannanEn liten undangömd pärla mitt i stan. Mysig atmosfär och fantastiskt god mat. En pepparstek som var precis helt rätt och en jättegod efterrätt. Catalana-glassen var riktigt god och annorlunda. Detta kan nog vara en av de bästa restaurangerna i Stockholm.

  3 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 19:56, om Restaurang Bryggan, Ålsten1.) Går inte att boka bord via telefon som det står på hemsidan.
  2.) Åker dit i taxi, fullt inne och ute. (Det tar minst 1 timme att få ett bord.
  3.) Varför skriver ni inte på hemsidan att det är fullbokat?
  4.) Skicka personalen på charm kurs

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 18:34, om Rågsved OasenFantastisk resturang med en uteservering som LEVERERAR STARKT. Flask- och fatöl går åt i solen, en och annan Pizza också! Men annat finns med. vet inte vad som hände med biljardbordet?

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 17:20, om Restaurang Bryggan, ÅlstenVacker utsikt men dåligt bemötande. Först inget svar eller återkoppling per telefon och när vi testar att åka dit en fredagkväll vid 18 får vi veta att allt är fullbokat (även om det finns flera bord som står tomma) och ingen extraservice erbjuds. Precis efter detta hör jag ett par herrar i baren som bokat bord för 4 på restaurangen men kommit 5 minuter för sent inte har sitt bord kvar. Rekommenderas ej!

  1 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 52018-05-24, kl 18:05, om Mikado Japansk RestaurangHelt utmärkt. Åt sukiyaki med sällskapet och köttet är bland det bästa jag ätit. Underbart vacker marmorering. Liiiitet minus för servitrisen som nog inte läst så mycket svenska, men det är ingen större fara.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 52018-05-24, kl 17:17, om Thailändska TigernVäldigt god mat och rolig upplevelse på helgerna!

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 22018-05-24, kl 08:44, om Café EktorpetVid vanlig fikatid, omkring tre, fanns inget kaffebröd kvar. Soppan var god, men det grillade brödet var bränt. Det fanns inte toalettpapper på alla toaletter. Det hela verkade slarvigt skött.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 42018-05-23, kl 18:59, om The Silver LiningVäl tillagad BBQ, helt OK hantverksöl, kul med arkadspelen, men rätta känslan saknades... lokalen kändes långt från gemytlig, och udda glest mellan långborden. Några välskötta stora växter kanske hade ökat på trivselfaktorn? Flytta runt så speldel separeras mer naturligt från bar/grill/ätadel?

  Köttet från smokern var som sagt utmärkt, men hade gärna sett fler alternativ med bra såser.

  Lägger en (svag) fyra - med förhoppning att det bara behöver sätta sig för att bli riktigt bra.

  0 0 Från Restaurangkartan.se