Välj kartsajt: restauranger

Senaste aktiviteter på Restaurangkartan:

Visar:senaste recensionersenaste restaurang-bilder  

 • Betyg: 1Igår, kl 19:19, om Swing Inn , MalmborgenExtremt omodernt ställe. Skitiga toaletter, massor av råttor i byggnaden. Duktigt passé detta skitställe.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 13:07, om En Italienare och En GrekGrillspetten var sega. Likaså den ynkligt lilla köttbiten till planksteken, där potatismoset var oätligt. Det värsta var ändå inte den urusla maten. Det var kyparen som torkade av bordet med handen!! Varför???

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 12:41, om Östängs KompaniFick vänta otroligt länge på två kokta med bröd. Sedan försökte bossen bakom disken att blåsa mig genom att hävda att min betalning inte gått igenom. Detta stämde inte.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 3Igår, kl 09:30, om Kellys ThaiBeställde Wok med skaldjur, smakade bra, men förvånad att man kallar Crabsticks för Krabbkött.? . Det är bara pressad fisk som man smaksätter med arom av krabba.
  Ett råd är att välja bort detta & be om lite mer bläckfisk istället.
  Sen vore det bra om man informerar om att Rikskupongkort ej gäller här.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 03:08, om Rasmus Grill BrommaplanSjukt besviken att först få maten drygt 3 timmar efter beställning, har då ringt och pratat med dom och han som svarar pratar bara engelska men verkar ändå inte förstå, ringt drygt 3 gånger till utan att dom svarar 4:e gången jag ringer svarar dom och svarar bara ja ja på frågor som när dom kommer, sen när maten kommer är den både kall och smaklös. Beställde maten via Foodora men de är dom som kör ut maten och följer vad som händer med beställningen och får tiden 83 min och när de står mindre än 5 min kvar så kom den drygt 2 timmar senare. Rekommenderas verkligen inte.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 23:29, om SjömagasinetFörskräckligt. Ett coverband skrålade då att det var omöjligt att höra vad personalen sa eller samtala. Lössläppt hund gick mellan borden. Servisen var obefintlig. Vi fick ingen brödkorg, blev nedstänkt av hummersoppa och maten slängdes fram. Maten var OK men levde inte upp till prisnivån.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 15:48, om Köpmannen IIDen första lögnen var att deras kortsystem var nere för tillfälle och att enbart Svisch och kontanter var tillåtna (nya sättet att fuska med skatter, moms och förmedla svart arbetskraft). Det märktes att maten var djupfryst och värmdes upp, små portioner, dyrt och otrevlig personal.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 09:39, om Henriksbergs RestaurangUselt bemötande och selektivt (söta tjejgäng) insläpp till terassen

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 22021-07-24, kl 20:17, om TempelGatuserveringen to kväll 22 juli-21. 2 ´starköl´ (?) från tapp 178 kr. Man ombedes återigen fylla i belopp på kortläsare, varför? En onykter gör väldigt lätt fel. För de tror väl inte jag tänker dricksa?? :-). Placering bredvid varandra stirrande in i en avskärmning. Knappt lyssningsbar musik. Engångsbesök.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 22021-07-24, kl 18:12, om Simons RestaurangTänk på att pizzasallad ingår i priset vid bordsbeställning, om man säger till - annars serveras ingen pizzasallad.

  0 0 Från Restaurangkartan.se