Välj kartsajt: restauranger

Senaste aktiviteter på Restaurangkartan:

Visar:senaste recensionersenaste restaurang-bilder  

 • Betyg: 1Igår, kl 15:36, om Hamra KrogDyr och fantasilös vegomat. Trevlig kypare men det räcker inte när man går därifrån lika hungrig som när man kom.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 15:22, om New York Legends KrogBeställde in ribs och en burgare. Oerhört liten portion ribs. En liten, liten klick cole slaw och en liten portion pommes. Pommesen var mjuk och sladdrig. Ribsen smakade som de färdiga man köper på Ica och bara värmer. Burgaren var en kompakt sak som knappt var värd att kallas hemmagjord. En nötfärsburgare skall inte vara genomstekt och kompakt.
  Personalen frågade om burgaren inte var till belåtenhet, varvid vi påpekade vårt missnöje. Dock kompenserades detta inte på något vis, trots att endast 2 tuggor tagits.
  Rekommenderar att ni väljer en annan restaurang än denna.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 11:20, om SkaldjurscafeetUnderbart ställe! Supergod mat och alltid trevlig personal. Rekommenderas varmt.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 11:01, om Skatås Kök och BarStans i särklass sämsta pizza, Smaklös, sönderbränd och oerhört sparsamt med fyllning. Ett knäckebröd har mer smak!

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 07:07, om MAX HamburgareOtrevlig personal. Inte serviceminded alls. Två personal som började tjafsa med oss när vi skulle beställa mat till hela familjen. Arbetsledaren pratade dessutom dåligt om andra Max restauranger som jag upplevde hade varit mer tillmötesgående. Vi gick därifrån och hittade en trevlig serviceminded vägkrog istället.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 21:34, om RembostuganRiktigt dålig lunch. Inte alls värt pengarna. Första och sista gången

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 2I förrgår, kl 20:35, om Den Lilla KrogenTyvärr lång väntetid på maten. Andra fick mat mycket snabbare

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 19:42, om KvarnenDenna resention berör Kvarnens uteservering på Medborgarplatsen.
  Maten var som vanligt god, men servicen katastrof.
  Med en halv full uteservering, valde servitriser & servitörer att stå att hänga och prata med varandra i arrangern samt surfa på sina mobiler, flera av gästerna fick vänta länge på service och få påfyllning i sina glas, själva reste vi på oss under middagen och gick själva till baren för att få våra glas påfyllda.
  Bättre har ni tidigare levererats i kväll var det uselt.

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 2I förrgår, kl 16:28, om Butler´s HörnaTrevlig uteservering men alldeles för små portioner. Vi vuxna fick som barnportioner. Sonen (9 år) som tog fläskfilé från barnmenyn fick som en bebisportion. På hans tallrik låg en pytteliten fläskfilé samt rå broccoli!

  0 0 Från Restaurangkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 15:18, om Mickrum Muskö SjökrogTyvärr ,tyvärr ....detta är ej ok !
  Beställde en traditionell räksallad men fick en sallad med nytinade smaklösa räkor,brunfärgade salladsblad och smulad fetaost ??? o utan dressing .
  Till detta saknades glas och bestick , mitt beställda vatten glömdes bort men fick sedan ljummet vatten i knappt diskat glas, inget bröd . Fick gå till köket efter olivolja ( som ej fanns ) men hittades till slut . Priset för detta 99kr !
  Jag utryckte min åsikt på plats och de skulle skärpa sig .....

  0 0 Från Restaurangkartan.se