Välj kartsajt: restauranger

The Full English Café and Restaurant

3.0 i "vägt snittbetyg" (4)

The Full English Café and Restaurant öppnade i början av 2012 och är belägen i Vasastaden, bara några minuters promenad från själva staden. Här serveras frukost, lunch, sandwich, baguetter, smörgåstårtor med mera. Vår meny består huvudsakligen av typisk brittisk mat men också mat influerad av de många kulturer som finns i Storbritannien. Ett av våra främsta mål är att servera hemlagad mat från färska råvaror med så lite halvfabrikat som möjligt, därmed nyttigare mat!

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Vasatorget 2, 70354 Örebro
Tel: 019-321105
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5@ Larsa/Kenta... tycker det är helt otroligt att med tanke på allt negativt du påpekade så gick inte en enda av er, (ni var ju ändå 5 st.) direkt till personalen och klagade. Särskilt när, som du påstår, ingen kunde äta maten. Detta gör att din recension är svår att tro på.

  The Full English har en hemtrevligt miljö med mat som lagas från grunden. Maten tillagas så att det inte ska ligga i vattenbadet mer än 1 timme. Fiskrätten tillagas a la minut likaså med wok-rätterna. Här använder man inga halvfabrikat!

  Nu har ni ju blivit bjudna på fri lunch och det tycker ja ni ska göra.

  0 0 2013-05-24 kl. 19:42
 • Betyg: 2Begav oss till The Full English Café and Restaurant för Afternoon tea, men fick vända i dörren då det var ´Stängt pga sjukdom´. Nästa tillfälle var vi fem personer som beställde olika maträtter - men ingen av oss kunde äta upp. Anrättningarna var under all kritik. Varken smak, konsistens eller utseende var till belåtenhet. (Dock serverades till kaffet/teet en mjuk hembakad kaka som alla tyckte om.) Lokalen och dess inredning är stel. I restaurangen hörs hela tiden ett irriterande ljud som troligen kommer från en kyl eller liknande. Att personalen är glad och vänlig räcker inte till.

  0 2 2013-05-10 kl. 00:07
 • Betyg: 4Mycket god mat, trevlig personal och hemtrevlig lokal. Brukade köpa lunch där innan den togs över, men då blev det oftast på avhämtning. Nu kan man verkligen sitta i restaurangen och njuta av den goda maten.

  0 0 2012-06-21 kl. 06:04
 • Betyg: 3Fish`n chipsen smakade bra men blev lite besviken på portionen.Cool äkta engelsman som får flera chanser av mig.Har en kul meny men bara lättöl......Fish`n chips.

  3 0 2012-06-04 kl. 16:46