Välj kartsajt: restauranger

Wassbacken Café Camping och Vandrarhem

2.1 i "vägt snittbetyg" (2)

Vandrarhem med camping i Töreboda. Bedriver även café. Caféet serverar fika, frukost, lunch och varmrätter, de har även vin- och ölrättigheter. Campingen har cirka 60 platser, 11 stugor och strax intill ligger vandrarhemmet med 20 bäddar. Campingen är belägen utmed Göta Kanal, precis intill gästhamnen.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Vassbacken 5, 2018, 54593 Töreboda
Tel: 050652056
Tips - har du testat AirBnb? Här får du 360 kr i rabatt på din första bokning.
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Beställde pizza då dom skryter med sin ugn men det krävs mer en en bra ugn för en bra pizza. Var alldeles svart under men god fyllning. Har hört att andra rätter ska vara bra så om vi ev kommer åter blir det något annat.

    0 0 2021-07-27 kl. 21:53
  • Betyg: 1Kan tyvärr inte recenserara maten för vi fick ingen. De tyska? kassörskan pustade och stönade när vi skulle beställa. Tyckte att vi tog för lång tid på oss när vi frågande om maträtterna. Sprang ifrån oss två gånger för att hon tyckte det tog tid.Tredje gången hon kom tillbaka meddelade hon att vi inte fick äta eftersom hon ansåg oss senfärdiga. Samtidigt fanns det flera lappar uppsatta om att man får vänta minst 45 minuter på maten innan man får den.Aldrig någonsin upplevt ett sådant bemötande. Vi cyklade längs Göta kanal.Undvik detta ställe det finns många andra trevliga ställen att äta på.

    0 0 2018-07-22 kl. 13:20