Välj kartsajt: restauranger

Bockholmen Hav och Restaurang

3.7 i snittbetyg (11)

En restaurang i Solna.

Adress: Bockholmsvägen 1, 17078 Solna
Tel: 08-6242200
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Firade min 50-årsdag här, och det gick personalen helt förbi trots att jag i förväg berättade att vi skulle fira en 50-årsdag. Inget extra, ingen känsla, inte ens ett grattis.
  Min man firade sin 50-årsdag på en annan restaurang och där fick vi ett fint, personligt bemötande. Vi kommer inte tillbaka till Bockholmen eftersom vi som gäster var helt betydelselösa för denna krog. Förstår man inte att en 50-årsdag är en stor händelse, kanske man ska ägna sig åt någon annan verksamhet än att servera sk. finmat? Tråkig mat och inredning, inte vad vi förväntat oss av en krog med ambitioner.

  0 0 2015-08-13 kl. 22:45
 • Betyg: 3Supergott bröd. Fick mat extremt snabbt. Små port., trots huvudrätt dessert inte mätt, dyrt! Entrecote god men fick bara typ 1-2 små potatisar till. Lamm god men läggen extremt salt. Trevlig personal. Om det inte vore f brödkorgen hade vi fått stanna till vid grillen på vägen hem...

  0 0 2015-07-11 kl. 19:08
 • Betyg: 2Söndag 12/10.
  Tyvärr blev vårt besök en stor besvikelse...
  En allt för avskalad inredning som gav känslan av ett kafé istället för en restaurang. Med tanke på priserna så är ju inredningen en del av hela känslan. Maten vägde inte upp heller. En överkokt rödtunga, bränd råstekt potatis (till köttet). De snåla portionerna passar MYCKET dåligt med priserna! Skaldjurssoppan till huvudrätt var ett skämt! Totalt sett så var det efterrätten (creme brulé) och den trevliga servitrisen (blond) som drog upp betyget till 2 stjärnor.

  1 0 2014-10-13 kl. 08:48
 • Betyg: 5Vi var där en regnig dag, så tyvärr missade vi att få sitta ute i den vackra miljön. Maten var riktigt god, för att inte tala om brödet! Bra service av personalen. Vill tillbaka hit när solen skiner.

  0 0 2013-08-01 kl. 14:02
 • Betyg: 5Åt en god brunch här, inget överdåd men stället får ändå bästa betyg pga trevlig genuin personal och sitt läge. Barn och hundar är välkomna. Utsikten är fantastisk och roligt att kika på allt folk som äter här! Lite överklassvarning men det finns ändå ett ganska blandat klientel.
  Hitta hit med GPS, parkeringen ligger en bit från restaurangen. Dyrt!

  0 0 2013-05-19 kl. 04:45
 • Betyg: 4Vore det inte för det fantastiska läget så hade det blivit en trea för det är inte altid så bra service. Vi fick vänta en evighet både på att få beställa och på maten men den var å andra sidan värd att vänta på.

  0 0 2013-04-16 kl. 07:06
 • Betyg: 5Personalen är toppen.
  Underbar utsikt och härligt när man hör båtarna.
  Kul med personalens småprat det känns genuint.
  Åt en räksallad som var helt fantastisk. Helt ok att ta med hunden om man sitter ute :)
  Vi fick en kanna kaffe på en bricka och satte oss i teakstolarna nedanför altanen - vilket service!!

  0 0 2012-02-06 kl. 12:54
 • Betyg: 4Ett mycket trevligt ställe. Bockholmen Hav & Restaurang beskrivs ofta som en oas i Stockholms skärgård och det stämmer rätt bra.

  Jag var där med ett sällskap en kväll och åt grillad mat nere vid vattnet i ´Kärleksbaren´. Grillad kyckling (eller biff/tonfisk) med tillbehör som man själv tar.

  Maten är god men inget superspeciellt. Därtill äter man på papptallrikar och med plastbestick, för att det ska vara en äkta ´karibisk´ känsla (?).

  Man betalar i alla fall för läget och den underbara miljön, med utsikt över vattnet och skärgården. Vi kommer helt klart att återvända dit i sommar.
  Grillad kyckling

  0 0 2011-07-03 kl. 13:17
 • Betyg: 3Jättefin miljö, men lite svajig mat. Absolut inte dåligt, men inte sådär riktigt gott som man vill ha det heller. Värt ett besök för stämningen om inte annat.

  0 0 2010-07-21 kl. 21:37
 • Betyg: 4Ligger lite avsides på en liten halvö mellan studentbostadsområdet Lappkärrsberget och Bergshamras villaområde. Inhyst i ett gammalt hus med öppet kök på nedervåningen. Mysigt och tillräckligt romantiskt, om än lite hög ljudnivå, beroende på var man sitter. Maten är huvudsakligen skandinavisk och visar på viss experimentlust. Jag åt fläsksida med gulbeta och tryffelpotatispuré och cidervinägersenap. Gott och mört, men kanske aningen mycket potatispuré. Espresson var fantastisk.

  1 0 2010-05-10 kl. 13:49

De som går hit besöker även:

   Pizzeria Il Forno
Vallentuna
   Sturehof
Stockholm
   Hotel Diplomat
Stockholm
   Hälsingborg
Stockholm
   Lisa på Torget
Stockholm
   Pizzeria Dandery...
Danderyd