Välj kartsajt: restauranger

Di Piu Medelhavskök och Bar

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Detta är en restaurang som ligger på Hammarby allé 129 i Stockholm.

Adress: Hammarby allé 129, 12064 Stockholm
Tel: 08-55603150
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Jhon Walter nedan har missat ett par andra lunchställen i Hammarby Sjöstad som är bättre än Di Più, men visst - de är bra.

    Det är en riktigt fräsch och behaglig restaurangmiljö och de har rätt ok priser på lunchen, men vissa i personalen går nog på autopilot och rutin, så jag känner väl inte att de direkt brinner för alla gäster, vid alla tidpunkter (oavsett hur trevlig man själv än är).

    Eftersom jag brukar äta mat baserad på LCHF så fick jag vid tillfället vid receptionen möjlighet att byta ut den stekta potatisen till lammfärsbiffarna mot ytterligare ett ägg. Bra service!
    Lammfärsbiff (dock täckt av äggen) och rikligt med tsatsiki. Gott!

    0 0 2011-12-28 kl. 17:18
  • Betyg: 5Vi snackar bästa lunchhaket i sjöstan. Eller i ´Nacka´ kan vara kö vid 12 tiden men folk äter och drar. Inget tjafs.
    Lite bök med att få parkering annars grym fisk fräscht och snabb service.
    Vi ses!?

    0 0 2011-10-04 kl. 00:08
  • Betyg: 3Attans effektivt lunchhak! Aldrig någonsin varit utan sittplats trots att kön ringlat sig långt utanför dörren. Flottigt käk till större delen. Men deras sallader har slagit med häpnad och varit riktigt fräscha och goda. Bra det då deras ´granne´ Spesso försvann med sin salladsbar.
    Massor att välja på varje dag. Samt standardmeny med min favorit: korvstroganoff.

    Förvänta er dock inte något charmigt leende från kassören, de är effektiva och stökar undan kön fort. Men ställer man en fråga så svarar de hövligt och tillmötesgående så visst är det bra service!

    0 0 2010-10-18 kl. 11:28