Välj kartsajt: restauranger

Restaurang Engelen

3.0 i snittbetyg (19)

Sedan 1969 har Restaurang Engelen funnits likt en oas i Gamla Stan, en folkkär restaurang i hjärtat av Stockholm där god service och utsökt mat är nyckelorden. Lokalen består av en hemtrevlig och stor våning där varje matsal är präglad av en personlig stil, och en trappa ner finner ni ett välbevarat källarvalv med anor från 1400-talet. På Engelen får ni möjligheten att uppleva välkända traditionella rätter i en stilfull tappning. För att få en unik kombination av mat, livemusik, och även klubb för den danssugne, är Engelen ett utmärkt val.

Adress: Kornhamnstorg 59 B, 11127 Stockholm
Tel: 08-50556000
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 2):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 3Åt en mycket god hamburgare där, vi var ett stort sällskap och alla var nöjde med maten. Uteserveringen var trevlig men trångt mellan borden. Minus för att det tog tid att beställa trots att det inte var mycket folk.
    Brukar aldrig reagera på personalens klädsel, men den här gången gjorde vi det allihop. ´Vår´ servitris bar en mycket urringad blus under sverigedräkt, vi kände oss inte bekväma när hon böjde sig fram över bordet.
    Uteserveringen

    0 1 2011-09-23 kl. 07:36
  • Betyg: 3Tycker det var helt okej mat. Vår kypare var supertrevlig och glad, alltid ett plus i kanten! Lite tråkig lokal men lite mysigt ändå :p

    0 0 2010-10-18 kl. 21:29
  • Betyg: 3Mycket trevligt ställe, god stämning. Inte så snabb service alltid, ölen OK men kunde finnas lite fler sorter på fat att välja på. Maten är oftast bra. Kan vara lite ´stökiga´ vakter.

    0 0 2010-09-22 kl. 11:19
  • Betyg: 2Söndagsbrunch på Engelen visade sig vara ett misstag. Iskall skinka i ett par varianter rostbiff som sett bättre dagar, lite sallad och få grönsaker, bacon som simmar i fett. Ingen juice - nyckel saknades. Dåligt utbud och logistik som haltade. Bara en sådan sak att kaffe inte ingår i en brunch!. Dessutom var det helt säkert frystorkat kaffe. Brunch för första, enda och sista gången här. Till personalen: Gör ett studiebesök på Gute-lounge (vid stureplan) för att lära!

    1 0 2012-04-16 kl. 20:29
  • Betyg: 1Otroligt trångt vid bordet. Stolarna stod så nära varande så att du inte kunde komma ner eller upp i stolen utan att klättra över stolen.....

    När maten serverades så hade de inte lagt ut serveringsbestick till alla fat - utan endast 1 st gaffel till 4 fat!?!? Fick säga till att de skulle lägg ut bestick på alla fat!!

    Kaffe fick vi fråga efter 2 gånger - sedan kom till slut kaffet fram vid efterrättsbordet.

    Nää, jag kan verkligen ej rekommendera detta julbord.
    För övrigt så lägger de också ut priser EX MOMS på deras julbord.......

    0 0 2012-12-03 kl. 08:58
  • Betyg: 1Lördag kväll 22 september. En hamburgertallrik och en plankstek. Mat utan själ. Smaklöst och stabbigt. Till och med stripsen var tråkiga. Gott om personal som dock gav god service men utan det lilla extra och inga leenden. Stiffa vakter och berusad publik. Engelen besöker vi inte igen.

    0 0 2012-09-23 kl. 00:06
  • Betyg: 1Första intryck var att stället såg rätt trevligt ut, personalen dock förstod nog inte vad service riktigt betyder. När vi sen kommer till maten blev det närmare en besvikelse. Tillbehör va inte deras starka sida sylt till pannkakor hade varit trevligt. Marmelad till osten skulle inte vara helt fel. Äppelmuffins som var torra och hårda. Fanns pasta med någon körsbärstomater i, kokt potatis, korv, bacon, köttbullar, lax, sill o något till. Men om ni serverar sill hade det varit trevligt med ägg gräddfil med gräslök. Brödet såg ut som skogaholms limpan och det enda bredbara till brödet var smör.

    0 0 2012-07-22 kl. 12:32
  • Betyg: 1Åt min sämsta brunch där någonsin, hälften av rätterna var slut och de som fanns såg helt oätliga ut. Dessertbordet bestod av punschrullar och chokladbollar från Delicato. Inget var hemlagat, vi var där där i c:a 30 minuter och gick sen, aldrig mer Engelen...

    0 0 2012-06-01 kl. 18:26
  • Betyg: 1Alldeles för lite urval och mycket tråkig och opersonlig mat. Sallad bestod av lite körsbärstomater i en skål och lite salladsblad i en annan skål. Var var dressingen? Så lite framlagt att man knappt vågade ta för att man trodde det skulle ta slut. Känsla av sämre julbord! Det ända som var gott var cheesecake som ganska snart tog slut. Inget som överaskade smakmässigt på denna brunch. Allt kändes som billigaste mat köpt från mataffär och vi saknade smaken av hemlagat/resturangtilllagat. Personalen var trevlig men borde gå till kvarnen och testa deras brunch som är helt underbar!!!

    0 0 2012-04-21 kl. 00:01

De som går hit besöker även:

   Patricia
1010 meter bort
   Golden Hits
1506 meter bort
   M,S Vindhem
127 meter bort
   Huvudsta Krog
Solna
   Kellys bar
911 meter bort
   Grekiska Kolgril...
Johanneshov