Välj kartsajt: restauranger

Seltas mat

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Välkommen till Seltas Mat! Vi är en lunchrestaurang som satsar på råvaror, smak och upplägg. Att använda ibland “klassiker” på ett nytt sätt gör vårt jobb inspirerande. Att erbjuda även catering till små & stora företag samt privatpersoner, gör att vi fortsätter vara nyfikna i mat! Vi erbjuder även vår restaurang till festlokal upp till 100 personer inne samt en stor innergård sommartid som även den kan användas. Smaklig spis & välkommen!

Adress: Hälsingegatan 47, innergården, 11331 Stockholm
Tel: 08-332531
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5En upplevelse utan dess like. Vilken underbar mat, vilken service!

    0 0 2012-10-07 kl. 22:01
  • Betyg: 5Jobbar i närheten av denna resturang och det är nog den bästa resturangen i sverige, riktigt bra hemmagjord mat med trevlig personal, det var en annan ägare innan sommaren och de var riktigt värdelösa.

    Herr Screemer som gett 1 i betyg förstår nog inte riktigt att det är VÄLDIGT många som äter på denna resturang och vissa rätter tar slut vid slutet av dagen.

    äter på Cipollini varje dag på lunch och har aldrig varit missnöjd.

    0 0 2012-09-12 kl. 10:01
  • Betyg: 2Den snygga tjejen är inte kvar och maten är lika smaklös, allkrydda på pyttipanna är lite sisådär :)

    0 0 2012-06-01 kl. 08:05
  • Betyg: 1Så ska vi se, efter att ha testat denna restaurang efter flera månaders ombyggnad så kan jag bara konstatera följande.
    !!!MISSLYCKAT!!!
    Dom hade stängt under ett par månader i sommras och har nyligen öppnat.
    Var där idag och gissa vad, dagens lunch var slut, fick något annat visserligen men långsam service, smaklös mat och högljudd lokal summerar denna upplevelse. Det enda som var ´lite´ bra var att kassörskan var ganska söt och att de hade ganska gott kaffe.

    1 0 2010-08-26 kl. 10:47