Pelikan
Detta är en restaurang som ligger på Blekingegatan 40 i Stockholm.
Adress:
Blekingegatan 40,
11662
Stockholm
Tel:
08-55609090
Recensioner av denna restaurang:
Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg
De som går hit besöker även:
Andra restauranger i närheten:
- Kebab Kungen Ska...
- Lisas Cafe och H...
- La Piccola Nonna
- Åsö Krog & Bar
- Naviya
- Brother Tuck
- Firewall
- Lion Bar Söder
- Il Contadino Hökarängen
- Rispapper Asiatisk Restau...
- Axela Restaurang & Bar
- Pazzi
- Mae Thai
- The Central Bar på Götgat...
- Ristorante Il Contadino
- Thaiköket
- Latin Sandwich Restaurang...
- Margarita Street Food & Bar
- Kamarina Restaurang
- YES, Thai Food Express
Betyg: 3Ett ställe man besöker med vördnad med tanke på åldern. Bra mat men en besvikelse vad gäller öl utbud. Göteborg leder.
0 0 2014-11-16 kl. 20:39Betyg: 3Fortfarande bra men inte riktigt vad den har varit. Den gamla Söderkänslan är borta.
1 0 2011-10-10 kl. 12:14Betyg: 4Härlig, lyxig husman med kompetent personal. Här kan man live:a som grosshandlare!
0 0 2018-03-06 kl. 08:06Betyg: 4Mycket bra mat, trevlig personal, lite för mycket sorl när det blev fullt med gäster
0 0 2017-02-17 kl. 12:48Betyg: 4Mycket Brå husmanskost, fläsklägg en favorit
0 0 2014-07-28 kl. 08:28Betyg: 4Utmärkt mat i klassisk ölhallsmiljö. Ett stycke levande historia i stockholmsmiljö. Maten är god, särskilt pelikans fläsklägg rekommenderas. Det kan dock bli mycket hög ljudnivå inne i stora salen.
0 0 2014-03-06 kl. 11:32Betyg: 4Bra service, stora portioner. Rätt dyrt, men värt det. Köttbullarna och kroppkakor med murklor kan verkligen rekommenderas.
1 1 2013-04-25 kl. 09:18Betyg: 4En riktig ´sylta´ med husman av skaplig kvalitet och stora portioner, lagom billig öl och den fjärde stjärnan tillkommer för att Pelikan har aldrig begärt att vara annat än just en bättre sylta :-)
0 0 2012-09-13 kl. 21:43Betyg: 4Otroligt bra husman men jag tycker att deras vegetariska alternativ är bäst! Det ändras hela tiden och är alltid supergott! Sist jag var där åt jag en rödbetsraggmunk med chevré och pinjenötter, MUMS!
1 2 2012-04-06 kl. 10:55Betyg: 4Fläsklägg, rotmos och senap! Det gjorde dem utan finess och det blir precis som borde vara. Riktigt gott! Så rustikt härlig atmosfär Det blir väldigt bullrigt men det är en del av charmen. En vanlig torsdag är det lätt fullt med människor i alla åldrar och utformningar så boka bord eller sitt i baren en timme.
0 0 2011-11-09 kl. 14:43