Välj kartsajt: restauranger

Restaurant Excellence

4.2 i "vägt snittbetyg" (3)

Europeisk restaurang vid Liljeholmskajen i Stockholm. Serverar bland annat den eftertraktade Kobe-biffen.

Adress: Sjöviksvägen 6, 11760 Stockholm
Tel: 08-12104970
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Skriver inte ni ´finklassare´ recensioner... det var flera andra som reflekterade om det på en annan sajt och Facebook.

  I Excellence's VIP-rum kunde jag skymta Daniel Helldén med Familj. Det ger en liten hint om hur bra det här stället är, fullsatt även i coronatider.

  Väntat på ett bord här sedan de öppnade. Finns inget att anmärka på förutom att glaslyktan på bordet stod vriden 85 istället för 90 grader...

  Käre kollegor, nu är det hög tid att sprida ordet så Eric kan komma in i Guide Michelin. Skojar inte.

  Tack Eric Gardeau med team (servitören Göran var mycket proffsig) för upplevelsen.

  0 0 2020-03-20 kl. 18:04
 • Betyg: 5Riktigt sjysst. Var där igår med några kompisar, och om jag inte minns fel så var det deras tredje dag som öppen restaurang eller något sånt. Bästa maten i Stockholm för er som vill äta fint och komma över medelklassen!

  0 0 2019-04-09 kl. 13:41
 • Betyg: 4Besökte Restaurant Excellence på invigningen 6/4-2019 och blev uppmuntrad till att lämna ett omdöme. Stället var helt magiskt! Det ligger beläget intill Liljeholmskajen och vi hann se solnedgången.
  Sen till maten som lagas av en stjärnkock som jag aldrig hört talas om, någon ´Eric´. Men han levererade! Vi åt trerätters, med krispiga potatiskroketter som förrätt, kobe-biff som huvudrätt och ljuvlig pannacotta som avslut. Det enda som drar ner på betyget är möjligheten att boka platser igen - det är en eftertraktad restaurang. Men det är ju inte direkt något dåligt med det!

  0 0 2019-04-08 kl. 14:53