Välj kartsajt: restauranger

B.A.R. Blasieholmens Akvarium och Restaurang (BAR)

3.6 i snittbetyg (32)

Blasieholmens Akvarium och Restaurang är en havsgrill av internationellt snitt med fisk och skaldjur i menyn. Utförandet på maten och lokalen strävar efter enkelhet och låter de marina råvarorna styra. BAR drivs av krögarna bakom Lux på Essingen, men håller ett lägre prisläge.

Adress: Blasieholmsgatan 4a, 11148 Stockholm
Tel: 08-6115335
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 3):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 2Dålig service, tråkig personal och maten var ingen höjdare. Okej men inte mer än så.

    0 0 2015-03-25 kl. 22:27
  • Betyg: 2Fördrink vill man ha innan maten kommer in. Hovmästaren vet inte var hon ska sätta oss. Hallå; jag har bokat bord! En servitris som inte kan något om vin. Och som erkänner det. Bra smaker i maten. Tänk om den varit varm också!
    Tafatt, klantigt, undermålig mat med överprissatta viner serverat av personal som tror att gästerna är till för dem och inte tvärtom. Toppat med en uttråkad överservitör som går mellan borden och gäspar oupphörligt.
    Bra läge, härlig lokal. Synd att man bommar så kopiöst.
    Jag tar mina pengar till en annan krog nästa gång. Till någon som uppskattar att jag kommer dit.

    0 0 2015-02-14 kl. 08:12
  • Betyg: 2Maten var helt OK och likaså servicen. Det var många gäster och ibland svårt att få personalens uppmärksamhet. Anledningen till lågt betyg är den höga ljudnivån på musiken. Den gick inte att reglera manuellt utan styrdes av sensorer. Personer med minsta hörselproblem avråds från att gå hit.

    2 0 2014-07-13 kl. 10:45
  • Betyg: 2Tveksam service.
    Halvdan mat.
    Kommer inte gå tillbaka

    1 0 2014-02-21 kl. 21:26
  • Betyg: 2Katastrofservice, både vid tidigare offertförfrågan samt vid ny chans då vi besökte stället. Både hovmästare och servitörer beter sig snorkigt och nonchalant, man känner sig inte välkommen. Skaldjursplateaun slängdes fram på bordet utan minsta presentation och det gick knappt att äta, på tok för salt hummer, oknäckbara klor, ingen påfyllning av bröd etc. Opersonligt, anonymt, dyrt och trist

    0 0 2013-08-05 kl. 10:06
  • Betyg: 2Maten, miljön, det höga tempot och personalens emellanåt komiska försök till service är ett skådespel värt att ta del av. Glas som krossas, obegriplig musik, kockar med mördarblickar, notan på bordet innan vi ätit upp, gäster som är upprörda, maten som lämpas på bordet utan förklaring och mitt i allt en person som vandrar genom matsalen med en levande kungskrabba på väg att grillas.

    Vi kommer återkomma, men inte på grund av ett restaurangbesök värt namnet, utan upplevelsen av en fars som vi får vara en del av. Med fantastisk mat i pausen.

    0 0 2013-02-10 kl. 19:13
  • Betyg: 2Trevligt folkliv, kanske i rörigaste laget. En del av maten är riktigt god, men mycket av fisken i fiskdisken hade verkligen sett bättre dagar. Skärpning!

    0 0 2012-04-19 kl. 08:15
  • Betyg: 2Vi, 9 p, startar med fördrink och det går fort att beställa mat. 1 av förrätterna missas och 8 får äta medan 1 ser på. Ingen ordning på tillbehören och antalet stämmer inte. Maten smakar dock bra. Uer&Marulk rekommenderas. När vi vill beställa efterrätt så påstår servitören att det inte går ´ni har bordet 40 minuter till´ Vi hade ringt i förväg och frågat om det kunde bli ett problem med 3rätters på 2h. ´Nej, vi löser det´ var svaret då. Servitören försvann i 10min, återkom med besked att bordet inte gick att behålla. Vi insisterar, efterrättsbeställning tas surt emot. Oproffsigt bemötande!

    0 1 2010-11-12 kl. 22:12
  • Betyg: 2Jag hade hört mycket gott om BAR innan jag gick dit, men måste avråda från ett besök. Rödingen jag åt var torr och oinspirerad. Det finns ingen meny, utan man beställer tillbehör och såser till den fisk man valt. Det jag valde lät bra ihop i teorin, men kryddningen på tillvalen fungerade inte tillsammans.

    Konceptet känns krystat. Man får nästan en Kitchen Nightmare-känsla: Gordon Ramsay sitter med en meny med oändliga mängder tillval, men inget funkar - i den restaurang han för tillfället skall rädda. Nu behöver inte BAR räddas, det var fullt med folk, men jag kommer inte att återvända.

    2 0 2010-03-12 kl. 13:55
  • Betyg: 1Vi anlände 5 min före bokad tid och fick spydigt höra att vi fick vänta i baren. Väntan blev ordet som definierade vårt besök på BAR . Vi väntade 30 min på bordet, sedan 1timme på maten, sedan ytterligare 10 min för att en av oss glömdes bort. Maten var av varierande karaktär, den av oss som valde kalvfile älskade sin mat,de av oss som delade på en mixed grill m fisk fick uppleva bränd fisk och bränd pilgrimsmussla. Killen som visade oss till bords får pris som drygast hittills. Servitrisen var trevlig men smet undan så snart det blev fel, Träna på ödmjukhet.Jag rekommenderar inte B.A.R!!!

    1 0 2013-05-20 kl. 06:27

De som går hit besöker även:

   Cadierbaren
107 meter bort
   Lydmar
172 meter bort
   Riche
409 meter bort
   Sturehof
670 meter bort
   Gastrologik
484 meter bort
   Hjerta
463 meter bort