Välj kartsajt: restauranger

B.A.R. Blasieholmens Akvarium och Restaurang (BAR)

3.6 i snittbetyg (32)

Blasieholmens Akvarium och Restaurang är en havsgrill av internationellt snitt med fisk och skaldjur i menyn. Utförandet på maten och lokalen strävar efter enkelhet och låter de marina råvarorna styra. BAR drivs av krögarna bakom Lux på Essingen, men håller ett lägre prisläge.

Adress: Blasieholmsgatan 4a, 11148 Stockholm
Tel: 08-6115335
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 4):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 1Maten, servicen under all kritik. Fisken var vidbränd, personalen hade noll koll. Vi fick in fel nota 5(!!) gånger, efter att ha sagt till, personalen ursäktade sig inte ens. Personalen meddelade att hovmästaren skulle förklara vad det var för problem, med att lämna en korrekt nota, vilket dock ej kunde lösas. Efter att vi hade betalat blev vi utkörda ifrån bordet, och hänvisade till baren.

    Behöver jag nämna att sett till priset, och maten man får, så var det katastrof. Det var givetvis godare än korvgrillen på hörnet, men inte nämnvärt.

    1 1 2013-03-15 kl. 23:34
  • Betyg: 1Jag har aldrig varit med om sämre service och en mer otrevlig servitris. När vi kom kl 18 så var rostbiffen slut så vi bestämmer oss för att ta fläskkotletten. Efter 10 minuter efter så kommer servitrisen och säger att även fläskkotletten är slut. Då har vi gjort om menyn en gång redan och det hade varit ok om servitrisen hade varit ursäktande och serviceminded, kanske bjudit på något. När hon då går in på att ´detta hade inte hänt om ni hade tagit den där turen till köttdisken som hon rekommenderade´ så fick vi nog och gick. Trist för jag har varit där många gånger förr och maten är god.

    1 1 2012-11-01 kl. 19:41

De som går hit besöker även:

   Cadierbaren
107 meter bort
   Lydmar
172 meter bort
   Riche
409 meter bort
   Sturehof
670 meter bort
   Gastrologik
484 meter bort
   Hjerta
463 meter bort